Published On: Uto, srp 6th, 2021

Amerikanci nasilno slavili Dan nezavisnosti: 142 ubijenih u čak 379 pucnjava tijekom vikenda

Kako se Amerikanci vraćaju normalnijem životu kakav su poznavali i prije pandemije tako se vraća i kriminal. Diljem SAD-a tijekom vikenda za Dan nezavisnosti ubijeno je čak 142 ljudi u 379 različitih pucnjava, a najteže je bilo na području Chicaga i Philadephije.

U Chicagu je tijekom tog produženog vikenda bilo 16 ubijenih i 76 ranjenih u 92 pucnjave, a među žrtvama koje su imenovane je 19-godišnji pripadnik Nacionalne garde Chrys Carvajal. Njega su ubili na kućnoj zabavi na koju je došao tijekom posjeta obitelji.

– Bio mi je sve. Imao je toliko svjetlu budućnost pred sobom – ispričala je njegova sestra Jennifer Ramirez za ABC7. Rekla je kako ga je netko upucao kad je iskoračio iz kuće da bi uzeo nešto.

Na području Philadelphije tijekom vikenda je ubijeno sedmero ljudi, a još je 21 ranjen tijekom vikenda, a među njima je i veći broj tinejdžera.

Učestalost masovnih pucnjava privremeno je pala tijekom 15 mjeseci pandemije s uredima, školama i kino dvoranama koji su bili zatvoreni, a kako prenosi Insider, stručnjaci upozoravaju na povratak većeg broja pucnjava sve dok su lako dostupna oružja kojima se lako može ubiti velik broj ljudi.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x