Published On: Uto, srp 6th, 2021

Čelnik Porschea Rimcu: Mate, nemoj se nikada promijeniti

Na večerašnjem predstavljanju nove zajedničke kompanije Rimca i Bugattija govorio je i Lutz Meschke, zamjenik predsjednika i financijski direktor Porschea.

“Danas je dobar dan za Rimca, Bugatti i Porsche”

“Danas je dobar dan za Rimca, Bugatti i Porsche Grupu. Trebalo je puno vremena dok nismo smislili novu strukturu nove kompanije, trebalo je uvjeriti dioničare. Uvjereni smo da smo dobili dobar rezultat. Profitirat će Bugattijevi kupci. To znači da je osigurana budućnost Bugattija”, rekao je Meschke.

“Kao dio zajedničke budućnosti s Rimcem, Bugatti će i dalje dokazivati svoj karakter i karizmu. Zajednička kompanija je kulminacija procesa ulaganja koji je počeo 2018. godine s tada još mladom hrvatskom kompanijom – Rimac Automobili. Sve to se razvilo u produktivan odnos. Mate Rimac je izuzetan poduzetnik, takvih nema puno u autoindustriji. Opušten je i ozbiljan u isto vrijeme. Unatoč njegovom izuzetnom uspjehu, ostao je čvrsto pri zemlji. Mate, nemoj se nikad promijeniti”, rekao je Meschke.

“Ulaganje u Rimac Automobile se pokazalo kao izuzetno uspješno. Kompanija je na putu da postane jedan od glavnih dobavljača tehnologije za Porsche. Kao šef uprave Bugatti Rimca, vodit će izuzetno uspješan brend u budućnost. Time će donijeti i veliku korist za Hrvatsku”, rekao je Meschke.

“Rimac i Bugatti su savršen spoj od samog početka. Veselim se tome i prepuštam mikrofon Oliveru Blumeu”, rekao je Meschke pa na kraju dodao na hrvatskom: “Mate, želim ti puno sreće!”

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x