Petak, 3 svibnja, 2024

KARAMATIĆ: Hrvati iz BIH praktično nemaju zastupnike u RH Saboru

Must Read

Mario Karamatić, predsjednik županijskog HSS-a i dopredsjednik HSS-a u BiH je bio gost u programu Radio Plusa. Kao i prigodom ranijih nastupa i ovaj puta je bio otvoren do kraja.

U snimku emisije možete čuti kako Hrvate Herceg Bosne u Saboru RH predstavljaju likovi koji čekaju saborsku mirovinu i mudro šute te da je sramota tih zastupnika kako HSS mora preko svoje sestrinske stranke u RH pokušati amandmanima zaštititi Hrvate Herceg Bosne u novom Zakonu o prebivalištu koji pripremaju „komunisti i crveni“.

U nastavku emisije je otvoreno optužio Lijanoviće za kupovinu glasova u čemu imaju potporu Valentina Inzka te najavio kako će Lijanovići koštati Lagumdžiju „Kao sv. Petra kajgana“ kao što su već koštali HDZ, devedesetku i HSP.

Dalje je najavio otpuštanje dijela uposlenih u općini, gašenje nekih Javnih poduzeća i izgradnju autobusnog kolodvora u Posušju ukoliko pobjedi HSS.

Na slijedećem linku emisiju Poslušajte

posusje-online.com

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -