Published On: Uto, ožu 23rd, 2021

26 GODINA ISPUNJAVANJA SDA ŽELJA: Je li međunarodna zajednica u BIH na arapskom platnom spisku?

Jesu li američka i europska politika u BIH potkupljene arapskim kapitalom?

To pitanje samo se od sebe nameće ako percipiramo  njihovu upornu šutnju kada prvak stranke ogrezle u terorističkim prošlostima, umrežene još od rata s terorističkim udrugama po svijetu, govori o rušenju Daytona i s druge strane  njihovu promptnu galamu ako nešto protiv Daytona izjavi Dodik ili se Hrvatima omakne koja protudaytonska rječica, prilog ili prijedlog.

Šutnja na Komšića koji otvoreno govori o potrebi rušenja Daytona, na čijim se skupovima prijetilo ubojstvom i silovanjem, šutnja na prvaka SDA kada napada Dayton, ismijava Ustavni sud i njegove odluke, šutnja na izjave prvaka SDA čijih je nekoliko članova na US crnoj listi zbog uvezanosti s Al Qaedom i napadima na  WTC, (Živalj, Čengić, Alispahić)  tjera većinu građana ove zemlje , građana iz sve tri nacije, kojima je do normalnog života i sekularne države, da se upitaju što se događa sa “našim međunarodnim prijateljima”.

Prijateljima koji su pogazili  međunarodno pravo u BIH. I to prije nego itko u BIH.  I time namjerno i svjesno prouzročili krizu odnosa, stvaranje političkog kaosa.

Što je samo po sebi suprotno Daytonu, budući da prva njegova rečenica govori o gradnji i evoluciji mira, kao imperativu.

Netko tko uzrokuje kaos u odnosima do jučer zaraćenih strana, sigurno ne radi na Daytonu. Netko tko narušava daytonsku ravnotežu puca u taj mir, teškom mukom postignut, ne cijenjeći ono što je isti taj mir zaustavio. Ne poštujući sve naše boli i žrtve, ma iz kojeg naroda one dolazile.

Kršeći slovo i duh Daytona oni nam se izruguju.

Tjeraju nas da mrzimo jedni druge. Kontrolom naše međusobne mržnje uspješno nadziru Balkan. Najvažniju geopolitičku točku svijeta.

Blokadom našeg pomirenja jača njihova moć. Moć  tvoraca ratova koji su se u šali prozvali mirotvorcima.

I čije mape nisu crtane na salvetama nego su najavljivljane kao sveta rješenja. Da bi potom izazivale još gori i jači rat.  Karte koje nije dozvoljeno napadati.

Jer nisu oni zli kao Tuđman i Milošević. Oni su fini djelitelji ne samo Bosne. Nego i cijelog Balkana. Nadzornici naše slobode govora, naših misli.

Drže nas već stoljećima u našim poluidentitetima , nesložne, međusobno omrzle samo kako bi Beč, Pešta, Venecija ili Stambol mogli i dalje upravljati nad nama. Mi smo njihov poligon za testiranje obogaćenog urana i najnovijih dronova.

Ako pogledamo kako su brutalno pogazili međunarodno pravo rušenjem mirovnog ugovora doći ćemo do zaključka da međunarodno pravo vrijedi za sve teritorije planete Zemlje osim tamo gdje Moćni Istočni Prijatelj plati da to isto pravo  malo ne vrijedi. Kad Prijatelj plati za Kosovo, to pravo ne vrijedi ni na Kosovu. Kad plati za Bosnu ne vrijedi ni u Hercegovini.

Gdje Veliki Prijatelj s Istoka odluči da su Srbi i Hrvati nešto manje vrijedni žitelji Planete tamo će oni takvi i biti. Za interes Naručitelja  iz amandmana u amandman sustavno će se rušiti članak po članak međunarodnog prava i gradit će se vila po vila međunarodnim predstavnicima po mediteranskim obalama. Naša patnja, potiranje i muka ima točno određenu kvadraturu. I cijenu. Sve je danas na prodaju. Pa tako i sudbine malih naroda.

Prvo su na svoj vlastiti potpis udarili Barryjevim amandmanima, pa pljačkom privatne svojine, banaka, u po bijela dana,  pa zabranom političkog djelovanja svima koji su ustali protiv kršenja međunarodnog prava u BIH, kriminalizacijom najodvažnijih među nama,  pa nametanjem amandmana koji su izmijenili Dayton a ništa od odluka Ustavnog suda nisu ispunili, pa nametanjem Alijanse i Platforme, izmjenama matematičke i ustavne logike, pa davanjem nebeskih ovlasti čovjekolikim tapirima,  sve suprotno Daytonu i sve pogodujući stranci čiji je Osama Bin Laden bio rado viđen gost a mastermind plana napada na WTC (stanoviti KSM) i operativni borac za borbu “protiv fašista” – ćlan “antifašističke Armije BIH”, suborac Blaž Kraljevićev, suborac Komšićev suborac Handžar divizije i Sedme Muslimanske, borac za širenje “Prostora džihada” kako onomad narodni heroj Šerif Patković prozva borbu svoje vojske. Prijeteći Zapadu da će propasti. Oštreći svoje multietničke postrojbe od Egipta preko Jordana  do Bosne,   pozdravom Tekbir, jačanjem svijesti da je jedna borba od Čečenije do Bosne.

Postavlja se otvoreno pitanje, kada čujemo tako lahko izrečen imperativ “Vi morate” upućen od  sina Oca Prostora Džihada, stanovitog Bakira, međunarodnoj zajednici – u kojem im naređuje što oni ima da učine u idućoj fazi širenja Prostora,  prostora antifašistički očišćenog, (ne i presuđenog), za čišćenje više od 470.000 Srba i Hrvata, postavlja se dakle pitanje postoji li tajni ugovor između arapskog kapitala i međunarodnih mešetara u BIH.

Recimo deal – “mi vama potiranje Srba i Hrvata u BiH vi nama mirne ulice naših gradove. Ulice bez bombi.”

Ako se pogleda život svih visokih predstavnika koji su bili po volji SDA, svih osim Lajčaka, lako je zaključiti da neki ugovori postoji. OHR naime nikada nije objavio strukturu financiranja svog ureda.

Bivši visoki predstavnici danas žive jako bogato, a svoj kapital tijekom bosanske misije potiranja svih koje je SDA označila kako neprijatelje BIH, su udeseterostručili.

Iz zemlje se isisavaju Srbi i Hrvati na pečalbe Bundestag Europe, sjeverozapad zemlje puni se migrantima, muškarcima u  najspremnijoj dobi. Sve to pred vratima  maćehe Europe.

Što je to nego nova geopolitika Balkana?

Koja se odrađuje za pare. SDA nema te pare. Tko im je dao te pare?

Od Daytona na ovamo ne postoji niti jedna jedina kritika od strane  ambasadokracije, kritika SDA egocentrične politike, niti jedna packa, niti jedan smijenjeni lider.

A nije da nema prostora za kritiku. Dovoljno je samo pogledati u što je SDA pretvorila javne medije u BIH. I kako stranci šute na tu medijsku šerijatizaciju Prostora gdje javnu TV kuću vodi čovjek za kojeg postoji dossier o suradnji s međunarodnim teroristom. Zašto ga ne smjenjuju? Odgovor je da  ih se boje ili su njihovi suradnici koje veže financijski interes.

Bode oči ta pristranost. Pristranost koja je većinu građana BIH i dva od tri naroda dovela do tolike frustracije da se u svojoj zemlji osjećaju kao smetnja. Kao vječiti krivci.

Bakir Izetbegović iznio je “7  brutalnih moranja” stavivši u red “sarajevsku ljevicu” i poručivši joj što treba činiti. Time je ubijen svaki mogući argument da ljevica postoji u Sarajevu, jer pravoj ljevici, islamocentrična, kršćanofobna partija, partija koja je u našu zemlju , kako reče Sakib, “posijala sjeme pravog islamizma” , (eto nismo znali da naši muslimani sve ove godine baštine “krivi Islam”), sigurno neće i ne može biti uzor, kao što sekularistima uzor uostalom ne mogu biti niti katolibanske stranke.

No ono što ljuti svakog sekularistu u BIH ma koje nacije on bio, kojem je pun kufer ionako odveć jake uloge svih religija u BIH, koje su imale i imaju prste u našim međusobnim trpanjima u masovne grobnice i streljačke redove, jeste činjenica da je sin oca Prostora džihada, sin jedinac, heroj obrane magacina, čedo jedino ostavljeno u amanet Erdoganu, dao naputke i međunarodnoj zajednici što trebaju činiti. I da ta ista međunarodna zajednica na taj čin prosto šuti.

A šutnja je zlato. 

U ovom slučaju izgleda, saudijsko zlato. Jer što bi SDA primala milijune od Saudijaca, kada to možemo mi, mirotvorci , iz vaše prijateljske međunarodne zajednice, jel tak, mi crtači karata, mi koji smo vam uskratili pravo da se branite, mi koji smo mirno gledali dok vas kolju.

Kao dokaz da vjerojatno jesmo u pravu čisto se zapitajte sljedeće: 

Možete li zamisliti Čovića ili Dodika kako poručuju Johan Sattleru , Ericu Nelsonu i Matt Fieldu što moraju uraditi u BIH, i da njih trojica na to naprosto ogluše?

Samo jak kapital, samo vrlo moćna sila, jako važna i Nelsonovoj i Fieldovoj i Sattlerovoj zemlji može omogućiti jednom mahalašu kakav je Bakir  da se tako nadmeno i nonšalantno obraća istima. Jedina takva sila na planeti zemlji jeste na istoku. I arapska je. I iz nje je krenuo sav međunarodni moderni islamski terorizam.

Zemlja pred kojom je i Trump kleknuo. Zemlja kojoj su u SAD-u i EU sva vrata otvorena. Koja drži većinu njihovih banaka u dužničkom ropstvu. Zemlja crnog zlata. I kamatar Velikog Brata.

Građani BIH, oni kojima je dosta SDA političkog džihada, politike korupcije, pucanja u nepodobne i širenja straha, politike koja je i same Bošnjake zavila u crno, koja se održava na poziciji strašeći ih prvim susjedima,  svakako bi se trebali upitati, jesmo li mi  svi skupa u BIH prodani za saudijsko zlato.

Jesu li naši životi i naša budućnost založeni za mir na američkim, austrijskim i britanskim ulicama? Je li BIH prodana svijetu Istoka, jednako kao i Kosovo, kako bi se time kupilo pravo na mirnu šetnju po javnim površinama zapadno od Bosni i Hercegovina?

Odgovor na to pitanje ne želite vjerojatno znati.

No trebali biste znati da ako to jest činjenica, onda je netko došao tu u tvoju kuću, i na tvoju njivu, predstavljajući ti se kao prijatelj, da bi potom prodao tebe, i tvoju kuću, kuću tvog sina i budućnost tvoje djece, kako bi svojoj djeci osigurao mirnu stazu za trčanje, pravo na sladoled u parku, siguran profit i blagostanje.

Nešto tako slično ali puno iskrenije i direktnije uradili su nam prije 500 godina Osmanlije. No oni su barem bili konkretni. Došli su i kazali “znate mi smo agresori i sad ćemo da vas bijemo”.  Potom su popalili, popljačkali, silovali, uništili, obogaljili i osiromašili ovaj prostor. Počinivši kulturocid, genocid i elitocid nad našim zajedničkim precima. Bošnjačkim, srpskim i hrvatskim. No kazali su nam u oči da su oni naši progonitelji i da im moramo služiti. Nisu nam se pravili finima nit su glumatali da su humanisti. Znali smo s kim imamo posla. Potom su našli najgore među nama da im služe. Da naše pradjedove drže u pokorstvu. I našli su ih u inkviziciji. Fratrizanima. Onima koji svoje služanjstvo sultanima izdižu na nivo vrijednosti. Učeći nas praunuke turskog roblja, da se njihovom izdajničkom činu, tako bljutavom i bijednom, imamo diviti. Misleći da smo i dalje “čeljad, raja, stoka, pitomi narod”. Ili kako nas već još uvijek nazivaju.

Ovo danas što čini ambasadorokracija nešto je potpuno drugačije. Suptilnije. Podlije. No znakovi pored puta, sitne greškice i potezi odaju ih.

Naime, ako US ambasada šuti na naredbe sina Alijinog, predsjednika stranke koja je dala Hasana Čengića, Huseina Živalja i teroristu Abu Mealija pod BH imenom, suradnike, intimuse i financijere, Muslimanskog Bratstva, u NewYork u doba napada na WTC, što nam to govori osim da postoji tajni deal? Novi ugovor. Kojim Dayton ima postati Hudejbijski sporazum. Sporazum koji će prestati vrijediti kad SDA kaže da je vrijeme.

Kako bi Poslanik Bakir mogao s vojskom ući u sve bosanske Meke.

Što nam to govori osim da postoji opravdana sumnja da je  Međunarodna zajednica u BIH dobrovoljni darovatelj naše krvi.

Sve upućuje na to.

No iskreno, nadamo se da se potpuno varamo.

I da smo u teškoj zabludi.

Dao Bog da jesmo.

No rijetko jesmo.

poskok.info

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>