Published On: Čet, svi 31st, 2012

Siledžije u SAX-u

U subotu 26. svibnja u zagrebačkom klubu Sax (Klub hrvatskih glazbenika) održala se 2. HUN (Herzegowina Urban Night). Prije nastupa jednog od najboljeg zagrebačkog cover-benda Cry babies, priliku za predstavljenje dobio je ljubuški rap-core band Siledžije. Zagrebačkoj publici promovirali su svoj prvi album Dom za nezabrinutu djecu. 

“Zahvaljujemo organizaciji Hercegovina Urban Night što su nas pozvali u zagrebački klub Sax, koji je sigurno jedan od klubova u koji je teško dobiti termin za sviranje, posebno što se tiče muzike koju mi radimo, jer je to prije svega jazz klub. Nastup je prošao odlično, posebno nam je bilo drago što je većina publike bila iz hercegovine što nam je dalo osjećaj da sviramo kod kuće i za jedan prvi nastup van okvira hercegovine je prošlo i više nego odlično. To je zapravo bilo ispipavanje terena, jer prava promocija albuma u Zagrebu se još dogovara, obzirom da se cijelo to izdavanje malo otegnulo, al evo konačno je sve u finalnoj fazi, spremaju se i cdovi, i spotovi i datumi promocija.” izjavili su za ljportal članovi benda.

Ovo ljeto bend očekuju nastupi na više festivala, a neki od njih su: Scream Fest – Ljubuški, UFO – Urban Fest Osijek, Festival 7 jezera – Ploče (Baćine) i West Herzegowina Fest – Široki Brijeg.

 

http://ljportal.com

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare