Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Časna sestra koja je postala majka mogla bi završiti na ulici

Must Read

Biskup Delio Lucarelli poručio je novopečenoj majci da bi trebala napustiti red i posvetiti se bebi. Predstojnica reda samo je kratko rekla: ‘Prepustila se napasti’
 
Časna sestra Roxane Rodriguez (33) iz Salvadora koja je prije nekoliko dana postala majka sada je u nevolji. Pomoći joj može samo papa Franjo.
Majke, s kojima je bila u talijanskom rodilištu, skupile su nešto novca kako bi kupile malom Alessandru Francescu najosnovnije, jer je časna došla bez ičega u bolnicu.
Biskup Delio Lucarelli poručio joj je da bi sretna majka trebala napustiti red i posvetiti se bebi. Župnik samostana u Rietiju don Fabrizio Borrello rekao je kako je praktički bačena na ulicu, ako joj netko ne pomogne. Predstojnica samostana kratko je rekla: ‘Prepustila se napasti’.  Roxane se brinula o starijim kolegicama što inače Talijanke ne žele raditi.
Podsjetimo, Roxane je mislila da joj trbuh raste zbog cisti i gastritisa. Vjerovala je da je samo naduta. Nije se ni obazirala što joj kasni menstruacija. S bolovima je stigla u bolnicu, a otkriće da će uskoro roditi sve je šokiralo. Kasnije se ipak prisjetila da je sagriješila s bivšom ljubavi iz domovine.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mreža mira BIH i USAID promoviraju ustaštvo i silovanja logorašica. Na taj način brutalno sramote životno djelo velikog Gorana Bubala

  Goran Bubalo bio je anđeo mira i pomirenja u našoj zemlji. Rođen je 1972. godine u Čapljini. Posebno je detaljno bio...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -