Nedjelja, 28 travnja, 2024

Izbori u Beogradu u veljači ili ožujku

Must Read

99504735552876edb971a5141245184_orig

Predsjednik Skupštine Nebojša Stefanović izjavio je da će izbori u Beogradu biti održani u veljači ili ožujku, a izvanredni parlamentarni izbori nisu planirani.

“Mi (SNS) izvanredne parlamentarne izbore nismo planirali, ne znam da li drugi razmišljaju o njima”, odgovorio je Stefanović upitan da li će parlamentarni izbori biti održani istovremeno s lokalnim izborima u Beogradu.

On je naveo da bi SNS već dobila izbore, da se bavila samo svojim interesima i gledala rejting stranke.

Govoreći o izborima u Beogradu, Stefanović je rekao da će oni biti održani u zakonskom roku, u veljači ili ožujku i dodao da će razgovarati s članovima privremenog organa, jer, kako je naveo, ne želi im “nametati kampanju” u sred zime.

Današnje Novosti pišu da če Beograđani na birališta najvjerojatnije izaći 16. ožujka, a i dalje je u opciji da istog dana budu i parlamentarni izbori.

Prema informacijama tog lista, naprednjaci i socijalisti dogovorili su se da iskoriste maksimalne zakonske rokove za zakazivanje glasanja, pa će tako predsjednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović izbore raspisati tek sredinom siječnja, kada Privremenom organu u prijestolnici istekne dvomjesečni mandat.

Izvor: B92 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=11&dd=20&nav_category=11&nav_id=779543

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Službeni Zagreb Mate Granića ugostio je vrlo vjerojatnog ubojicu viteške djece. BH Hrvati dali su Graniću 3 saborska zastupnika. Jesmo li proklet narod?

Zoran Milanović je prvi hrvatski političar kojem je uspjelo imena viteške djece, pobijene na vrtuljku, a čije ubojice Sarajevo...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -