Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Službeni Zagreb Mate Granića ugostio je vrlo vjerojatnog ubojicu viteške djece. BH Hrvati dali su Graniću 3 saborska zastupnika. Jesmo li proklet narod?

Must Read

Zoran Milanović je prvi hrvatski političar kojem je uspjelo imena viteške djece, pobijene na vrtuljku, a čije ubojice Sarajevo krije, lansirati širom Europskih medija.

Senad Hadžifejsović, notorni džihadist, odmah se dao na posao. Kordiću je namontirao video u kojem tvrdi da je nevin osuđen, i da mu nije žao žrtve koju je podnio, te naglašava da mu nije žao sekunde provedene u zatvoru, vjerujući da svaka žrtva ima smisao, taj video je pustio i dao mu drugi kontekst, ovaj: “Kordić tvrdi da bi ponovno klao u Ahmićima”

Senad Hadžifejzović nije optužen za raspirivanje vjerske i nacionalne mržnje nego je osuđen musliman iz Bosne , neki mladić koji je žrtva Senadove propagande.

Kordić naime nije rekao da bi ponovno klao u Ahmićima budući da je odležao 20 godina zatvora upravo zbog tvrdnje da niti je bio u Ahmićima niti klao niti ima s tim zločinom išta.

Da je priznao zločin za koji tvrdi da s njim nema ništa ne bi ležao 20 godina.

Iako medijski radnici u Hrvatskoj jako dobro znaju da se ovdje radi o Goebbels propagandi najvažnijeg Al Qaedinog medijskog propagandiste tijekom i nakon rata nisu pojasnili hrvatskoj javnosti da je video s Kordićem namontiran.

Jednako glupavo reagirao je i glupi Fra Dado Milas. Mi uporno tvrdimo da su fratri glupi al eto niko nam ne vjeruje. On se iz nacističe Styrie zadao pojašnjavati da je u Ahmićima razapet sam Isus Krist. E pa nije.

Ahmići su nedvojbeno užasan zločin, no u Ahmićima je poginulo i 40 HVO napadača. Netko je tim ljudima pružao otpor. Što će reći da Ahmići nisu gori zločin od Grabovice. U Ahmićima je postojala vojna formacija koja je pokušala obraniti selo.

Ako je negdje Krist razapet razapet je u Vitezu u Mahali kada je pod jasnom optičkom vidljivošću, vojna postrojba kojoj je nadređeni bio stanoviti Merdan, u vrijeme službeno obavljenog primirja gađala djecu na vrtuljku granatom.

Taj zločin gori je od Ahmića jer je odnos sile koja ubija i mete koja ne može da se brani beskonačan. Infanticid u Vitezu i genocid u Grabovici su dva najgora zločina rata u BIH. Oni su gori zločini od Srebrenice. I nepresuđeni su. Gori su zločini od Ahmića. Ahmići su dobili pravnu zadovoljštinu od 111 godina robije, Mahala u Vitezu i Grabovica nisu dobile ništa. A dva su najgora zločina rata. I oba je počinio džihad.

Nakon objave montiranog videa Kordiću djeca Viteza , njih osam, ponovno su ubijena.

Senad Hadžifejzović koji nikada nije posvetio, niti će, ozbiljnu emisiju posvećenu ovom zločinu postao je masovno citiran.

Potom je Radio Slobodni Džihad napravio prilog: “Kako se osjećaju građani Ahmića nakon Kordićeve izjave”. Razumije se, nakon izjave da bi ponovno klao. Nešto što Dario Kordić uopće nije rekao.

Kao kruna cijele priče u ovo sve, upleo se pokušaj Mate Granića da pomiri generale HVO-a i Armije BIH pa je Merdan, prvoNEoptuženi za ovaj zločin, zapovjednik brigade koja je jedina mogla ovo uraditi, doveden u Zagreb na čvenk.

A kao kruna svega, najveća granatai ikada, bila je pucanj BH Hrvata u svoje vlastito dostojanstvo.

Taj narod je dao tri zastupnika u Sabor DC-u Mate Granića, to je u nas eto običaj.

A sada su ponovno uz male ekrane i čekaju što će novoga Zoran Milanović reći u našu korist.

Kako bijedan narod.

Narod koji skupa s džihadistima puca u svoju mrtvu djecu samo kako bi Mati Graniću, izdajniku, smeću , nitkovu, nemani našeg opstanka, uljepšao dan.

Gade li se BH Hrvati i vama baš ono do neba gade? Ili smo samo mi zgađeni?

 

- Advertisement -

14 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -