Četvrtak, 9 svibnja, 2024

Majka nestale Zagrepčanke: ‘Samo želim naći svoje dijete’

Must Read

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, policija apelira da što prije obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr

Gotovo tjedan dana traje potraga za Martinom Kolman koja se 19. prosinca ujutro udaljla s adrese na Trnju te joj se tada gubi svaki trag. Nosila je crni kaput i crne hlače kada je u 7 sati napustila stan s plavom vrećicom i bez mobitela, koji je ostavila doma.

Majka 40-godišnjakinje kaže da od tada nisu dobili nikakve vijesti o njoj. “Samo želim naći svoje dijete, nemam pojma gdje je ni kako je” kazala je za 24sata, opisavši kako su nestanak prijavili suprug i mlađa kći jer je ona radila.

Prema informacijama MUP-a, Martina je visoka 165 cm, ima smeđu kosu i zelene oči te je slabije tjelesne građe. Na prsima ima višebojnu tetovažu gavrana, a na lijevoj nozi ima tetoviran kostur.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, policija apelira da što prije obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija će izaći jača, rekao je Vladimir Putin nakon polaganja prisege kao predsjednik

Usred aktualnog sukoba Rusije i Ukrajine, ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je uvjerenje u dostojanstveno prevladavanje sadašnjeg izazovnog razdoblja i snažniju...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -