Majka nestale Zagrepčanke: ‘Samo želim naći svoje dijete’

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, policija apelira da što prije obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr

Gotovo tjedan dana traje potraga za Martinom Kolman koja se 19. prosinca ujutro udaljla s adrese na Trnju te joj se tada gubi svaki trag. Nosila je crni kaput i crne hlače kada je u 7 sati napustila stan s plavom vrećicom i bez mobitela, koji je ostavila doma.

Majka 40-godišnjakinje kaže da od tada nisu dobili nikakve vijesti o njoj. “Samo želim naći svoje dijete, nemam pojma gdje je ni kako je” kazala je za 24sata, opisavši kako su nestanak prijavili suprug i mlađa kći jer je ona radila.

Prema informacijama MUP-a, Martina je visoka 165 cm, ima smeđu kosu i zelene oči te je slabije tjelesne građe. Na prsima ima višebojnu tetovažu gavrana, a na lijevoj nozi ima tetoviran kostur.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, policija apelira da što prije obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.