Petak, 20 rujna, 2024

Boško Balaban zbog neplaćanja alimentacije ide u zatvor

Vrlo

Kako pišu hrvatski i belgijski mediji Boško Balaban (45) odbio je platiti 80.000 eura alimentacije u proteklih šest godina poslije razvoda od bivše supruge Ive Radić.

Zbog toga će nekadašnji napadač Rijeke, zagrebačkog Dinama i nekolicine klubova biti priveden i morat će u zatvor. Prema odluci suda, Boško Balaban bit će godinu dana iza rešetaka, a kazna mu kreće od siječnja sljedeće godine.

Boško Balaban i Iva Radić službeno su se razveli 2019, a pre toga su dugi niz godina živjeli odvojeno. Iva Radić je 1995. godine bila mis Hrvatske i četvrta na svijetu, a Balabanu je rodila troje djece, kćerke Tašu i Tesu i sina Ivana. Odnedavno Iva Radić je u vezi sa srpskim biznismenom iz Beograda Nemanjom Vučinićem.

Sud u Zagrebu je 2021. godine osudio Boška Balabana na godinu dana zatvora, te na četiri godine uvjetno nakon što nije isplatio oko 40.000 eura alimentacije. Balaban je tada prihvatio ponudu da u sljedeće dvije godine otplati dugove za alimentaciju, ali to nije uradio.

Bivši nogometaš posjeduje nekretnine u Zagrebu, zatim u rodnoj Rijeci, kao i u još nekim mjestima u Istri. U trenutku razvoda sve je prebacio u Bosnu i Hercegovinu, zemlju odakle su njegovi roditelji, pa supruga nije mogla tražiti novac koji je zahtijevala po razvodu./HMS/

- Advertisement -

3 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Von der Leyen iz Poljske najavila 10 milijardi eura za poplavljena područja u srednjoj Europi

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen najavila je u Wroclawu pomoć od 10 milijardi eura zemljama srednje Europe...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -