Petak, 18 listopada, 2024

Cvijanović: Ovo je veliki dan

Vrlo

Kandidatkinja za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Željka Cvijanović glasovala je na biračkom mjestu u Školi za slušno oštećene u Banja Luci, a nakon glasanja poručila je da Republika Srpska počiva na demokratskim principima.

Cvijanović je na biračko mjesto došla u pratnji supruga i dvojice sinova, a na glasovanje je čekala kao i drugi građani. Tako da je umjesto u 11 glasovala tek oko 11:30 sati.

 

Nakon glasovanja poručila je da je ovo veliki dan jer se biraju ljudi i politike koji će građane voditi u naredne četiri godine.

”Ovo je veliki dan kada imamo izbore jer biramo ljude, politike, koji trebaju da nas vode u naredne četiri godine i sigurna sam da će današnji dan proći bez ikakvih problema. Naši građani žele pokazati da smo demokratsko društvo. Republika Srpska počiva na demokratskim principima i želimo da biramo svoje predstavnike koji trebaju imati odgovornost prema onima koji su ih birali”, kazala je Cvijanović te svima zaželjela sreću:

”Svima želim mnogo sreće, a Republici Srpskoj da bude stabilna u ovim globalnim izazovima koji se vide i prepoznaju i sigurna sam da ćemo to uspjeti”.

U isto vrijeme, u 11 sati u Laktašima je glasao i Milorad Dodik, kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske.

- Advertisement -

4 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Pritisak transaktivista i prijetnje smrću prisilili na otkazivanje konferencije u Bruxellesu

Nasilje i prijetnje od strane transaktivista ne jenjavaju. Francuske esejistice Dora Moutot i Marguerite Stern bile su prisiljene otkazati...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -