KRAVODEČEC (COWBOY) KOJI SERIJSKE NESTANKE HRVATA NE SMATRA MRLJOM ZA KARIJERU: Murphey pozvao Cikotića da iziđe na izbore u Bugojnu

Službeno “Američki veleposlanik u Bosni i Hercegovini Michael Murphy” neslužbeno arogantni zaštitnik potencijalnih masovnih islamističkih ubojica po BIH,  poručio je tijekom posjete biračkog mjesta u Srednjoj školi “28. juni” u Lukavici da je danas vrlo važan dan u Bosni i Hercegovini, dan izbora, koji je bitan za svaku demokratsku zemlju.

”Ovo je prilika za birače u BiH da utiču na budućnost ove zemlje i da pozivaju na odgovornost one koji su bili na vlasti u posljednje četiri godine i za ono što su dobro uradili i za ono loše” – istakao je.

Tvrdi da je integritet izbornog procesa od krucijalne važnosti te da glasači u tome također imaju ulogu.

”Ako vide da nešto nije u redu, da je nešto pogrešno, trebaju to prijaviti odgovornim i ohrabrujem ih da to učine. Demokracija zahtjeva aktivno sudjelovanje građana, a najvažniji način na koji građani mogu sudjelovati u demokratskom sustavu jeste upravo izlazak na izbore” – kazao je.

Murphy je pozvao građane da izađu na izbore da glasuju i utječu na budućnost njih, njihove djece i unučadi.

U Bosni i Hercegovini danas se održavaju Opći izbori kada će građani birati novo tročlano Predsjedništvo BiH, zastupnike u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH, Narodnoj skupštini Republike Srpske, županijskim skupštinama te predsjednika i potpredsjednika Republike Srpske.

Ukratko ministe Cikotiću, iziđi, Murphey te štiti, a u Bugojnu se više nemaš čega bojati. Sve ste očistili. Sve je pod zemljom. I bezopasno je.

LICEMJER DESETLJEĆA: Lik se zalaže da pravosuđe mora pomesti nepravdu pred svim vratima. Vrijedi li to i za vrata Selme Cikotića neuvaženi ambasadore?