Petak, 3 svibnja, 2024

Finska vladajuća stranka podržala pridruživanje NATO-u

Must Read

FINSKI vladajući socijaldemokrati dali su potporu pridruživanju Finske NATO savezu, navodi se u priopćenju objavljenom ne mrežnim stranicama stranke nakon posebnog sastanka. Ovim potezom Finska je korak bliže pridruživanju NATO-u nakon što su predsjednik Sauli Niinistö i premijerka Sanna Marin prošli tjedan izrazili svoju potporu.

Odluka socijaldemokrata znači da postoji velika većina u finskom parlamentu koja zagovara ulazak u NATO, što je odluka koju donosi vlada, ali također zahtijeva odobrenje parlamenta. Marin je ponovila svoju potporu ulasku u NATO tijekom govora pred stranačkim izaslanicima u subotu, rekavši da je Rusija pokazala da ne poštuje međunarodne sporazume, prenosi Yle. Dodala je da se iz toga može izvući samo jedan zaključak, a to je da je vrijeme za ulazak u NATO.

Finska bi do nedjelje mogla objaviti odluku o tome hoće li se pridružiti NATO-u.

- Advertisement -

3 COMMENTS

  1. Džaba vam želje,neda erdogan kaže imate nekakve
    zločinačke organizacije u državi kaže staviće veto za ulazak.
    E kad može Milanović ,mogu i ja reče erdogan ,tako da vam od toga nema ništa .
    Sad i slovenci žele Hrvatskoj staviti veto na ulaz u šengen
    Ovo je izmaklo kontroli .
    Sve kopiraju od Milanovića ,kradu mu ideje ,ne znaju se ničega sami sjetiti 😂😂🤣

    • Jedino MILANOVIĆ NIKAKO DA ISKOPIRA ERDOĞANA kako se KORISTI VODA, SAPUN i MIRIS koji su DIO VJERSKE TRADICIJE kod MUSLIMANA

  2. Mi OBILJEŽENI ZAUVIJEK za GENOCID… 200 godina U KONTINUITETU UBIJAMO, PLJAČKAMO, SILUJEMO I PROTJERUJEMO Bosnjake muslimane sa njihovih VIŠEVJEKOVNIH OGNJIŠTA..
    Nije malo 11. genocida u 150 godina i svakih 50-ak godina POBITI preko 100.000 KOMŠIJA …
    ŠTA SMO TO MI… KO SMO… OD ČEGA SMO…. KAKO MOŽEMO POGLEDATI U LICE NEKOG OD KOMŠIJA BOŠNJAKA,
    A NIKAD SE NISMO POKAJALI NITI DOŽIVILI KATARZU, nego smo sve GORI I GORI.. I ODGAJAMO SAMO NOVE GENERACIJE GENOCIDAŠA..NIKAKO DA SE ODVOJI GENOCID I TERORIZAM OD NAŠEG BIĆA.
    po Def. GENOCIDA: “NAROD U CIJE IME JE POČINJEN GENOCID, MORA DA ODGOVARA(kolektivno) ZA GENOCID”.. ovog se BOJIM za nas koji smo markirani kao GENOCIDAN NAROD.
    KAKVA LI ĆE NAS STRAHOTA I KAZNA STIĆI!?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -