Published On: Uto, lip 15th, 2021

Što se respekta prema Hrvatima tiče SDA bi Komšića postavila još 10 puta. No boje se reakcije Zapada..

Na socijalnim mrežama se često može vidjeti obožavatelje Željka Komšića, Bošnjake, kako prijete Komšićem koji će “vladati Bosnom” još stoljeće. Možda i dva.

Što će reći da oni pretpostavljaju da će BIH postojati i uz stalnu majorizaciju i provociranje druga dva naroda Komšićem. I to stoljeće. Možda i dva.

Zapadne sile izrazile su izrazitu predanost ideji opstanka BIH.

SDA jednako tako, to jako dobro zna, upozorili su ih nekoliko puta, da Komšić nije nikakav politički fenomen nego greška , bug, u Izbornom zakonu i da uzrokuje gotovo karcinomsku bolest raspadajućeg BIH društva.

Razara državu na nekoliko razina, od međuljudskih odnosa koji su svaki put u opadanju kad on uzurpira mjesto člana predsjedništva do stopiranja bilo kakvog dijaloga.

U BIH je međutim previše  ljudi poginulo da bi ova zemlja postojala samo za jednog čovjeka. I njegovu “svetu misiju”.

SDA će naprosto morati odlučiti. Želi li vidjeti sutra BIH u društvu članica EU, onakvu kakva je i zamišljena , ili će krenuti u rat sa Zapadom.

Pod uvjetom da onda sama organizira izbore na tlu BIH. na 23% BIH, izabere Šefika i Komšića i tu vladu na 23% teritorija proglasi privremenom vladom BIH.

Pitanje je samo kako će građani na ostatku BIH primati naredbe te vlade? Tko će nam javljati što se na sjednicama odlučilo, kako ćemo znati koji se ministar kako zove? Kako ćemo komunicirati kad ih nećemo ni gledati a ni čuti. A još manje priznavati.