Četvrtak, 2 svibnja, 2024

KLIČKU SE RATUJE: Pridružio se vojsci Ukrajine te pozvao i dužnosnike da učine isto

Must Read

Kličko se konkretno pridružio vježbi teritorijalne odbrane Kijeva, a tom prilikom je rekao da je njegova zemlja već u ratu.

“Mnogi od nas su služili vojsku, a te vještine bi trebalo da budu vraćene. Mislim da je takva obuka od suštinskog značaja za srednje i visoke funkcionere zemlje koja je u ratu već osam godina”, rekao je Kličko za britanski The Telegraph.

Bivši boksač ovdje aludira na višegodišnje sukobe u Ukrajini poslije kojih je 2014. godine oblast Krim postala dio Rusije nakon što je na toj teritoriji održan referendum i potpisan ugovor o pristupanju.

“Mislim da se radi o karakternim osobinama koje dijele svi sportaši. Samodisciplina, pedantnost, upornost i snažan osjećaj fokusa su ključni principi koji vam pomažu da uspijete, neovisno od toga koji posao obavljate”, objasnio je legendarni boksač razloge zbog kojih se pridružio rezervistima.

Inače, Kličko je najpopularniji sportaš u povijesti Ukrajine zajedno s nogometašem Andrejom Ševčenkom.

- Advertisement -

18 COMMENTS

  1. Koji “ratnik”… Huskao tamo 2014, a kad se zakuhalo kevtao iz Berlina, sa sigurne udaljenosti.
    Da sad zarati, drug Klicko bi se javljao sa Sejsela, isturenim kimandnim mjestom gradonaxelnika 🙂

    Zamisljam koja bi pi*da bio da ga Rusi zarobe, jel se to kaze “placipi*ka”… 🙂

  2. Koji ste vi bolesnici pa covjek brani svoju zemlju ne napada tudju…ko je rusija da naredjuje ukrajini sta da radi…pa tako ste dosad pricali…

  3. Sve se vraća sve se plaća…da sa braćom RUSIMA u vreme Staljina ne napraviste genocid nad
    5 000.000 miliona muslimana sa Krima a mnoge je pojeo Gulag bilo bi sada drugacije…

    • Nije jel mu treba, vec MORA.
      Gazde hoce i ocekuju krv, a krvi nema bez mobilizacije i jurisa topovskog mesa. Samo, ovaj put idu perfidno, “dobrovoljnom” mobilzacijom sa Klickom kao glavnim manekenom. Znaju da u slucaju frke osim profesionalnih postrojbi na par tisuca dobrovoljaca ne mogu racunati. Vec sada se evakuisao od muskih tko je mogao, svi se sjecaju tisuca iskadapljenih prinudno pokupljenih sa ulica da se bore za “slavu Ukraine”..

      Ptedlazem Klicku da pozove Plenkovica te njih dva predvode juris na batikade Dimbasa. Za njima da idu sa mitraljezima, ako ova dva zalegnu ili krenu u rikverc da ih ovi iz drugog eshalona smaknu k’o dezertersku gamad.

  4. Države odlaze i dolaze narod ostaje… ZA vjerske zajednice nemam podatak al ovi IZ Krima bi trebali imat pravo izbora i pravo na pitku vodu… Oni bi ratovali a nema ljudskih prava? Stani malo, đžećeš … Rezolucija UN-a 64/292

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

PENAVA: Ako se ne dogovorimo s HDZ-om, otvoreni smo i za nove izbore

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava izjavio je u četvrtak da je stranka, u slučaju da ne dođe do...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -