Published On: Ned, sij 2nd, 2022

Dinamo dovodi Argentinca koji vrijedi 6 milijuna eura?

“Moj zastupnik mi je rekao da postoje ponude iz Europe i Sjedinjenih Država. Analizirat ću ponude koje su stigle iz inozemstva i time daljnje korake”, izjavio je 23-godišnji Ojeda za lokalne argentinske novine El Día de Gualeguaychú.

“San svakog igrača je igrati u Europi, uspjeti i sanjati o igranju za reprezentaciju Argentine”, dodao je.

Ojeda s argentinskim prvoligašem Godoy Cruzom ima ugovor na još dvije godine, do 31.12. 2023., a cijena mu se kreće oko 6 milijuna eura, podatak je specijalizirane internetske stranice Transfermarkt. Argentinski mediji su posljednjih dana izvještavali kako ga zagrebački Dinamo i Orlando City žele dovesti u siječnju. Dinamo se o tome nije javno oglasio.

Ojeda je ove sezone u 23 utakmice zabio 12 golova i upisao tri asistencije. Od 2017. je bio član Racinga koji ga je posuđivao sve dok Godoy Cruz nije otkupio njegov ugovor. Nogometaš rođen u Gualeguaychú, gradu s 81.500 stanovnika udaljenom 230 kilometara sjeveroistočno od Buenos Airesa, rekao je kako mu je protekla godina bila uspješna zbog rođenja sina.

“Godina (2021.) je počela rođenjem Benjamina krajem siječnja što mi je pomoglo da budem bolji u mnogim detaljima. Prije toga tim stvarima nisam pridavao značenje. No s Benjom svakodnevno postoji nešto vrijedno borbe, zajedno s mojom partnericom”, izjavio je.

“Sretan sam zbog svega što sam postigao prošle godine, to je bilo nešto što sam si zadao i ostvario. Golovi zabijeni Riveru (prvaku Argentine), Independienteu i drugim klubovima doprinijeli su da moje prezime bude poznato u argentinskom nogometu pa sam zbog toga miran”, dodao je.

Od potencijalnog transfera će 50 posto odštete otići Godoy Cruzu, 30 posto njegovom bivšem klubu Racinu, a 20 posto grupi investitora, izvijestio je El Día.

“U Godoyu je komadić mog srca”, napomenuo je Ojeda koji je dosad igrao samo u Argentini.

Nogometaši Godoy Cruza, koji su prošlu godinu okončali na 17. mjestu među 26 klubova prve lige, u ponedjeljak će nastaviti s aktivnostima nakon pauze zbog Nove godine.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare