Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Milionom iz jetimske vreće plaća vjenčanje svoje miljenice, dok neki roditelji sakupljaju po marku za liječenje svog djeteta!

Must Read

Jasmina Izetbegović, unuka Alije i kćerka Bakira i Sebije Izetbegović, u petak se u Sarajevu udala za Ćamila Humačkića, vlasnika IT firme u Njemačkoj, na vjenčanju na koje je potrošeno kako se priča oko milion KM.

Bosanskohercegovačko vjenčanje godine bila je vijest u gotovo svim regionalnim medijima, a većinu pozornosti ukrao je turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, koji je bio kum na vjenčanju.

Prof. dr. Skelić Dženan je na svom Facebook profilu prokomentarisao i najoštrije osudio čitavu “pompu” oko ovog vjenčanja, te između ostalog poručio svojim prijateljima da ko god smatra da je Alijina unuka zaslužila vjenčanje od milion maraka u državi koju godišnje napusti 100.000 naše djece, taj neka se izbriše iz njegovih prijatelja kako stvarnih tako i virtualnih!

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

Narod apsurda, narod koji se kune u jednoga Boga a klanja se i služi idolima mrtvih “vođa” i njihovih potomaka!

Ko god smatra da je Alijina unuka zaslužila vjenčanje od milion maraka u državi koju godišnje napusti 100.000 naše djece, taj nek se izbriše iz mojih prijatelja kako stvarnih tako i virtualnih!

U društvu depresije i apatije, beznađa i besperspektivnosti koje svakoga dana ima sve manje stvarnih a sve više imaginarnih stanovnika ne graniči sa ludilom već jeste čisto ludilo podržavati nekoga ko milionom iz jetimske vreće plaća vjenčanje svoje miljenice, dok neki roditelji sakupljaju po marku za liječenje svog djeteta!

Gadi mi se moj vlastiti narod!

Gadim se samome sebi, što još uvijek vjerujem da će se probuditi klica razuma u bezumlju idolatrija!

- Advertisement -

24 COMMENTS

    • Ako je istina a ne neki poskok spin , može se reći ,svaka mu je istinita..e sad čekamo reakciju portal dežurnih kmečavaca ,koji od mržnje ne vide što im se u avliji zbiva te vide trn u susjeda a ne vide brvno u svojim očima ,kad bi izvadili brvno iz svojeg oka lakše bi nama susjedima pomogli da izvadimo trn iz našeg.

      • Svi sve vidimo: njeni vozovi su davno prošli s njenih 37 godina. Niko je neće, pa su našli berlinskog svodnika Ćamila. I kum im izgleda kao svodnik. Babo sretan, majka lažna doktorica presretna (ko ne bi bio?). Reis moralni autoritet sija od sreće pred kumovima svodnicima i mladoženjom svodnikom. Sve po šerijatu.

  1. Svadbu je platio mladoženja!
    Cifru od 1 mil. BAM je lupio jedan novinar, a ostali prihvatili!
    Fuck Bakir i Seka………i Jalija!

  2. Respekt. Na isti način treba tretirati i poslovnu večeru “najdražeg zeta”, direktora BHANSE koji je, i to budžetskih para, spiskao preko 300.000 maraka na promociju ponajveće ublehaške agencije.

  3. Ma Zahiragić bi im bio puno ljepši, zgodniji, poslušniji i gluplji zet od Ćamija, ali preko njega se ne bi mogao oprati ni jedan eurić, a ovako preko IT i escort u Berlinu…🙃 cijela familija

  4. Izgleda Bisera u zadnja tri mjeseca upregla cijelo MVP da nam nađu pogodnoga zeta.
    Sad ćemo vidjeti koliko će nam trajati?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -