Subota, 4 svibnja, 2024

USŽ gubi 1000 osnovaca godišnje! U čuvenu gimnaziju ove godine se upisalo samo 37 učenika…

Must Read

Na godišnjoj razini, u prosjeku, USŽ gubi oko 1000 osnovaca. Stotine i stotine obitelji su u tom periodu napustile u Krajinu i BiH, a i stotine parova se ne odlučuje za zasnivanje i širenje obitelji.

Nedavno smo svjedočili još dvjema šokantnim informacijama iz Cazina: u čuvenu cazinsku gimnanziju se upisalo samo 37 učenika, a u centralnu školu Cazin 1 samo 28 učenika, piše Krajina.ba.

Ovo su bolne brojke i pokazuju stvarno, politički ‘nenašminkano’ stanje i rezultat vladanja u Cazinu i cijeloj Krajini. Nikakav PR, reklame, niti napadno prikazivanje napretka ne može zamijeniti ove bolne brojeve koji govore više od milijun riječi vladajućih stranaka, gradonačelnika, premijera i zastupnika, razočarano dodaje spomenuti portal.

Skupština USŽ-a nije uopće niti razmatrala ovaj Izvještaj, a vladajuća stranka i elita u Cazinu se na zahtjev i okupljanje roditelja u baš toj centralnoj školi Cazin 1, u kojoj je tek 28 učenika upisano, odredila tako što je učinila sve da spriječi i mirno okupljanje roditelja koji su najavili da žele uputiti javni prosvjed protiv gradonačelnika Ogreševića i gradske uprave, kao i uprave i izvođača radova na ovoj školi koji su kadrovi i bliski gradonačelniku Cazina, a koji su najodgovorniji za probijanje rokova, skupe i preplaćene radove i onemogućavanje da djeca mjesecima nastavu obavljaju u svojoj školi, nego su morali ići u okolne, područne škole.

Sva ova politika koja je gušila i guši razvoj i slobodu našega grada i Krajine snosi i najveću odgovornost za ove katastrofalne i tužne brojke koje pokazuju prazne klupe, škole, ulice i naselja u Cazinu i cijeloj Krajini, zaključuje krajina.ba.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -