Published On: Čet, srp 29th, 2021

Pernar tražio posao u domu zdravlja: Nisam osjetio neki entuzijazam da me zaposle

Nakon što su ga hrvatski glasači na posljednjim izborima potpuno eliminirali iz hrvatske politike, Ivan Pernar gotovo je nestao s društvenih mreža i iz medija.

No, Dubrovački dnevnik piše veliku novost.

Pernar se odlučio preseliti na dubrovačko područje, točnije Obod. Tražio je i posao medicinskog tehničara u tamošnjem domu zdravlja.

“Na Obod sam se preselio, to je istina i živjet ću ovdje dok sam živ. Što se tiče posla u domu zdravlja, razgovarao sam tamo s nekim tko je bio zadužen za to i nisam osjetio neki entuzijazam za tim da me zaposle. Imao sam osjećaj da im je svejedno hoće će zaposliti mene ili nekog drugog. Za takvog poslodavca ne želim raditi”, kazao je.

“Ja sam emotivna osoba, bitna mi je dobra atmosfera, da su ljudi veseli, da se smiju, tamo u domu zdravlja nisam stekao dojam da se radi o nekakvom mjestu gdje je zabavno za raditi i gdje su pacijenti nasmijani. Netko će na to reći da što si ja umišljam, ali ipak sam čovjek koji je zabavljao i nasmijavao cijelu Hrvatsku, sjednice sabora su se gledale dok sam ja tamo bio. Danas to više nije slučaj”, dodao je bivši saborski zastupnik.

“Mislim da nam se država pretvorila u brod luđaka, jer, realno gledano, ne bi mogli stožeraši raditi to što rade da je naš narod normalan. Sjećam se kad se glasalo o predaji vlasti u državi tom stožeru, na čelu s Berošem, ja sam tada bio jedini koji je glasao protiv toga. Mislio sam da ima barem pet posto normalnih kojima je dosta tog terora s maskama, pranjem ruku, mozga, cjepivima i drugim mjerama, ali nije ih bilo ni toliko kad su bili izbori”, zaključio je.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x