Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

BHRT: Krivnju ako postoji neće utvrđivati društvene mreže

Must Read

Nakon što su suspendirane urednica i voditeljica koja je u vijestima BHRT-a Armiju RBiH nazvala takozvanom, oglasio se i Urednički kolegij ovog javnog servisa.

Članovi uredničkog kolegija BHRT-a su naveli da ne žele komentirati rad disciplinske komisije ovog javnog servisa.

“Postoje interni akti koji definiraju odgovornost uposlenika i predviđaju sankcije za propuste. Urednički kolegij podsjeća na obvezu svakog uposlenika da se pridržava najvećih profesionalnih standarda i etičkih normi novinarstva”, naveli su, prenosi N1.

BHRT osuđuje prijetnje uposlenicima

Kolegij urednika BHT1 osudio je prijetnje upućene bilo kojem njihovom uposleniku.

“Krivicu će ako postoji utvrditi disciplinska komisija, a ne društvene mreže i drugi komunikacijski kanali. Inzistiramo da se Javni servis izuzme iz bilo kakvih političkih konotacija. Istovremeno, molimo sve političke subjekte i pojedince da, ukoliko žele pomoći, svu svoju energiju i konkretna djelovanja usmjere u rješavanju problema stabilnog financiranja naše kuće”, poručili su.

Dnevnik.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

DRAGANA VRAGANA: Ova srpska umjetnica uzrok je potpunog prometnog kolapsa u Zagrebu u petak i subotu. Zagrebački mediji to nisu dali pustiti u eter…

Zagreb je bio poprište kaosa u prometu 3.  i 4.  svibnja, a voditelji radijskih stanica nisu mogli skriti zbunjenost....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -