Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024

DRAGANA VRAGANA: Ova srpska umjetnica uzrok je potpunog prometnog kolapsa u Zagrebu u petak i subotu. Zagrebački mediji to nisu dali pustiti u eter…

Must Read

Zagreb je bio poprište kaosa u prometu 3.  i 4.  svibnja, a voditelji radijskih stanica nisu mogli skriti zbunjenost. Dok su se vozači borili s pretrpanim cestama, voditelji su se pitali što se to događa i zašto.

Umjesto da jednostavno priznaju očigledno – da je Dragana Mirković imala koncert – da tisuće njih hrli iz svih smjerova Hrvatske ka Zagrebu i da gužva raste od 16h popodne i ne smanjuje se. Voditelji su se upustili u teorije zavjere o potrebi nove studije prometa u gradu. Ironično, izbjegavali su priznati da su gužve uzrokovane kolonama obožavatelja, uglavnom “turbo Hrvata”,  glasača “pravih hrvatskih stranaka ne ovih izdajničkih”  koji su se uputili u Zagreb.

Jedan hrabri slušatelj pokušao je rasvijetliti situaciju, spominjući da je u koloni kao i deseci njegovih prijatelja iz Slavonije i da su to uglavnom birači desnih stranaka. No, voditelji su brzo prekinuli njegovu izjavu, očito ne želeći otvoriti Pandorinu kutiju istine.

Ovo nas dovodi do starog pitanja – postoji li još uvijek kompleks srpstva u Hrvatskoj?

Čini se da neki i dalje osjećaju inferiornost u odnosu na svoje susjede, dok se priča oko Oluje čini kao napuhan balon koji se ne želi probušiti.

Mi se s tim zapravo slažemo. Jedini Hrvarti koji nemaju kompleks srpstva oni su koji žive na prostoru Prave Hrvatske iliti na teritoriju BiH. Hrvati Perecije su pokoreni i potpuno groomani austrijskom pedofilskom habsburškom politikom. Njihov smisao postojanja, što se Austrije tiče, jeste srbofobija. I to će tako ostati. No ne treba biti nezadovoljan.

Bošnjacima , koje su stvorili kao naciju., Habsburgovci su zadali i srbofobiju i croatofobiju.

Svakome po zadatku.

- Advertisement -

6 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Užas u Daruvaru: Muškarac ubio pet osoba u domu za starije i nemoćne

Petero ljudi ubijeno je danas u Domu za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru, javlja mojportal.hr. Kako...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -