Nedjelja, 5 svibnja, 2024

NBA velikan otvoreno o Draženu: Igrao je kao Amerikanac!

Must Read

Na tradicionalnom adidasovom Eurocampu 2013. – koji se održava u talijanskom Trevisu – s najnadarenijim košarkašima Europe imaju priliku raditi i neki proslavljeni NBA treneri

Ove je godine među njima i bivši strateg Minnesota Timberwolvesa Phillip ‘Flip’ Saunders koji je s oduševljenjem na 20. godišnjicu smrti Dražena Petrovića iznio svoje viđenje o bivšoj zvijezdi Netsa.

‘Dražen je bio fenomenalan igrač! Otvorio je put drugim Europljanima koji su nakon njega došli u NBA ligu. Za mene osobno on je igrao poput Amerikanca jer se nije nikoga bojao i svima se znao unijeti u lice i svakome zabiti koš’, kazao je za tportal.hr Saunders dodavši: 

‘Draženov pristup je bio pravi i upravo je zbog toga uspio biti jedan od najboljih. No, naravno jedan od razloga je bila i njegova radna etika’, završio je 58-godišnji Saunders koji je u vrijeme dok je Dražen punio koševe kao zvijezda Netsa bio trener u CBA ligi u momčadi La Crosse Catbirds iz Wisconsina s kojima je od 1989. do 1994. uspio dva puta biti prvak razvojne CBA lige iz koje su stigli mnogi budući poznati NBA igrači.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -