Published On: Pet, velj 11th, 2022

Unija i SAD počeli su s objavom rezultata pokusa “Pacovi BIH – studija kontroliranog kaosa nad nižom slavenskom inteligencijom”

Do jučer tajni međunarodni pokus “Pacovi Bosne I Hercegovina – studija kontroliranog kaosa nad nižom inteligencijom”, koji je financirala mreža arijevskih nevladinih organizacija uz pomoć važnih svjetskih političkih autoriteta dakle dinastija Rothschild i Družba Bilderberg, te dinastija Habsburg uz podršku Europske udruge “Sinovi Sultanata”, predstavljen je danas u Strasbourgu pred svim članicama Vijeća Europe.

Europska Unija i State Department kao provoditeljice ovog NGO projekta, zahvalili su se građanima BIH kao i njihovom vodstvu iz OHR-a  na dosadašnjoj uspješnoj suradnji te su iznijeli konačne rezultate velikog međunarodnog sociološkog istraživanja.

Vođama BH pacova i međunarodnim trenerima istih u BIH uručene su posebne plakete zahvalnosti zbog dobrovoljne donacije tuđih organa, tuđih života i tuđih sudbina, a za potrebe istraživanja ovih važnih centara moći.

Kako je rečeno u uvodnom izlaganju: 

“Iako ste svjesno morali žrtvovati tisuće života vaše srpske, hrvatske, bošnjačke djece, tisuće pacovskih sudbina, kako bi samo nastao ovaj naoko maleni komad papira, svijet Vam se nikada neće moći odužiti na ovoj statistici. Vjerojatno će vas vaši proklonjati da ste izdajnici ili idioti ali u našim tajnim arhivama vaša imena ostat će upamćena kao najveća imena naše aristokratske povijesti”. Ovome svakako moramo dodati imena Jadranke Kosor, Zlatka Lagumdžije i drugih koji danas nisu mogli biti tu budući da su se zarazili najnovijim sojem Gretikron Korone.

Ukupna prezentacija projekta trajala je punih 7 sati budući da je  cijeli pokus trajao preko 150 godina te su priloženi sljedeći rezultati:

Ciljevi i rezultati

Cilj projekta bio je izučavanje granica ljudske robovske svijesti. Kako pacovi, narodi niže inteligencije reagiraju na ratove, genocide, ekonomsko izrabljivanje, medijsko pranje mozga, međusobno poticani nacionalizam.

  • Naručitelj je htio ispitati kako koje sociološke grupe pacova reagiraju na kolonijalnu upravu, nepravdu i silu i to nakon 400 godina osmanske okupacije koje su se jedva riješili
  • Naručitelj cijeni činjenicu da su ti isti pacovi bili ljudsko mesto punih 400 godina koje je branilo Europu od prodora Osmanlija ali isto tako naglašeno je da je manja cijena Istraživanja plaćena provoditi ga na već zapuštenoj i ranjenoj populaciji uslijed 400 godina ropstva, nego na nekoj posve društveno osnaženoj.
  • Cilj je bio utvrditi što je to, koji je to pacov ili grupa pacova koja na kraju prekine vladavinu novog okultnog režima i stanje neupitne nametnute nepravde?
  • Dobili smo konačno odgovor je li to hrabrost odvažnog pojedinca ili dobro organizirana skupina kojoj prekipi trpjeti stanje ropstva, kazano je.
  • Naručitelja je naročito zanimala mogućnost upravljanja i manipulacije poniženim skupinama u trenucima njegove najveće ogorčenosti i kolektivne psihoze.
  • Tražio se odgovor na pitanje koliko se bol neke skupine i pretrpljeni gubici mogu iskoristiti za nove geopolitičke invazije na nekom prostoru? Taj dio je naročito zanimao dio Naručitelja iz UK.

Važno je ponoviti da društvo pacova, slavenski humanoidi nižeg stanja svijesti, koji su odabrani kao ciljana skupina, pacova, jesu  bili jedini mogući predmet istraživanja  prema narudžbenici dinastije Rothschild, Družbe Bilderberg te dinastije Habsburg. To nikako nije moglo biti društvo slobodarske, državotvorne svijesti nego je odabrano društvo koje se tek oslobodilo kolonijalne uprave i nekog stranog režima. Dakle naglašavamo da se ne radi niti o kakvom prijeziru prema narodima Balkana i BIH nego naprosto je kotač vremena i stjecaj okolnosti odredio da sva ta istraživanja provedemo na njima. U čemu im se posebno ispričavamo.

Zapadne sile odabrale su stoga BIH koja je 1878, kao dugogodišnji okrajak Osmanskog kalifata, nekim prostim čudom, izborila svoj vlastiti put ka slobodi.

Naime nakon Hercegovačkog ustanka pravoslavaca i katolika u BIH dogodio se SanStefanski mir, koji je izborila slavenska Rusija, no tim mirom   je BIH sama izborila znatno jaču autonomiju.

Taj sporazum je poništen i novim kolonijalnim odlukama Berlinskog kongresa započeo je dugački austrougarski pokus novog porobljavanja BH građana i naroda te su se mjerile povratne informacije.

Stoga je pojava Gavrila Principa jako važna našim kućama. Njegovo tijelo smo uzeli, klonirali i trenutno proučavamo djelovanje njegovih kopija u nekim novim uvjetima.

Istraživanje je pokazalo da one skupine koje su u ranijem režimu bile povlaštene, su spremnije dočekale novog okupatora, dok su one skupine koje su bile potlačene nastavile s borbom protiv okupacije.

Cilj našeg istraživanja jesu upravo mozgovni sklopovi pojedinaca i grupa BIH i Balkana koje se odupiru našim pokušajima kontrole ciljane populacije “Pacovi u BIH”. Dodik, Tegeltija, Čović, vođe medija  poput buntovnog Poskoka, antiteroristička grupa HERA i slično. Svi oni predmet će biti naših dodatnih zahvata nad ovim prostorom.

U BIH su se naročito u borbi protiv novog okupatora isticali Srbi, koji su najviše dizali ustanke i protiv starog osmanskog okupatora, a Srbima su se sve više pridruživali i Hrvati.

1914 godine došlo je do atentata. Kako se i očekivalo. Naručitelj projekta poslao je nekakvog budućeg monarha, kojeg niti sam Naručitelj projekta nije volio te je isti u Sarajevu ubijen.

Naručitelj je tada imao povod da uđe s vojskom u BIH i započne rat.

Tu su potom učinjena mnoga važna istraživanja za naše familije.

Ponašanje građana pacova u uvjetima rata, reakcija organizma na uskratu hrane, funkcioniranje pod stresom, život u rovu, hormonalne promjene usljed smrzavanja, odvojenosti od obitelji, reakcije u mozgu dok gledaš kako ti ubijaju ili siluju članove obitelji itd.

Istražena su i rudna bogatstva BIH, napravljen je screening dokapitalizacije projekta. Tako da je projekt postao samoodrživ. Eksploatacijom rudnog bogatstva BIH plaćena je većina troškova našeg projekta. Na čemu se posebno zahvaljujemo vođama, posebno svećenstvu koje je pacove držalo mirne dok smo mi odvozili zlatne poluge BIH i naše centre.

1918  godine dogodio se za nas jako važan događaj. Začudo, došlo je do povezivanja targetiranih skupina  slavenskih pacova u jednu državu. Miševi su se počeli ponašati državnički. Svi su htjeli jednu jaku državu. I pozvali su vojsku najotpornije skupine, Srbe, da uđu u Sloveniju, Hrvatsku, Dalmaciju. Srbi su odbili , što je jako zanimljivo, siguran komad sira, nudili smo im da naprave Veliku Srbiju do Šibenika, i sa polla Slavonije i cijelom Slavonijom. No kod njih je prevladala bratska državnička svijest. Bili smo fascinirani. Stvorena je Prva Jugoslavija. Kralja Aleksandra smo stoga ubili i njegovo tijelo je također na proučavanju. Kao i Mačekovo i Radićevo.

Ovo je bio najznačajniji , potpuno neočekivani obrat situacije kojem se Naručitelj nije nadao.

Stoga je od 1918 do 1939 pripreman niz scenarija za razbijanje ujedinjene skupine ali i daljnje izučavanje ciljane promatrane skupine,

Za potrebe unošenja jako radikalnog razdora poticani su novi atentati, tiskane su brošure te jačani subidentiteti kako bi se među skupinama potakao što veći razdor. Te procese nazvali smo nacionalizmima. Instalirali smo hrvatski nacionalizam putem pravaša ali i bošnjački nacionalizam putem preostalih begovskih kuća koje smo privremeno naselili u Pešti. Oni su od tamo vodili procese za nas.

Međutim čak i nakon dva atentata, ubojstva lidera zapadnih Pacova, Radića, kao i ubojstva lidera Istočnih Pacova, Karađorđevića koje smo ranije spomenuli, promatrane skupine ponovno su 1939 odgovorile nevjerojatnim odgovorom : Uredile su sebi iznova zemlju na bazi federalističkog banskog uređenja. Svaki narod je dobio važnu banovinu na upravu.

Bili smo oduševljeni. Nakon milijuna uloženih u razdor, zajednice koje smo promatrali ponovno su krenule u samoorganizaciju i suverenističke procese.

Pacovi Srbi ujedinili su srpske zemlje u jednu banovinu, Hrvati su  se organizirali u Banovinu hrvatskih pacova i priznali Kralja. Bošnjaci kao treći narod iako su bili protiv Jugoslavije dobili su većinsku Drinsku Banovinu s mogućnošću jačanja utjecaja u Zetskoj Banovini. To je tek bila fascinantna odluka srpskih i hrvatskih pacova kako bi na svoju stranu dobili begove iz Pešte. Koje smo tada i izgubili. I Crnogorci i Slovenci su dobili po Banovinu.

Kao Naručitelji tada nismo htjeli stati. Odredili smo da se taj sustav podredi novom eksperimentu.

Stoga smo među pacovima našli najrigidnije skupine najnižeg IQ-a. Međusobno smo ih križali kako bismo dobili što rigidniju skupinu. Prozvali smo ih Ustašama, samo da osramotimo časno ime Mihajla Ljubibratića i Don Ivana Musića, koji su ovim narodima , ustankom protiv Osmanlija, donijeli slobodu a koje je i srpski i hrvatski pacov zvao “Ustašima”. To je bilo važno da se uništi njihov kult. Koji je iz dana u dan rastao. Kult koji je stvorila nizozemska borkinja protiv naših kuća – Velika Jeanne Merkus. Njeno ime smo također zatrli.

Naručiteljevi pacovi, iliti naše EU Ustaše, bile su pripremane u posebnim laboratorijima u Italiji. Izdvojeni iz matične skupine. Davani su im posebni medikamenti. Mozak im je postao preagresivan a sposobnost lucidne reakcije smanjena je na minimum. Ubijani su im osjećaji poput empatije i osjećaja za pravdu. Zaboravljali su na sve dobro , trenirani su na lov, ubojstva, mržnju.

Svaki dan su morali raditi mnoštvo sklekova i drugih iscrpnih radnji kako bi samo ostali normalni. A onda im je , dan prije puštanja među raniju matičnu skupinu dano ogromno oružje u ruke.  Moderna tehnologija kakvu ranije nisu sretali. Poludjeli su od želje za ubijanjem,

Naručitelj je htio promatrati što će se dalje dogoditi.

Dogodio se pokolj. Genocid. Masovna ubojstva djece, žena starčadi. Dogodio se potom i masovan ustanak protiv njih.

Nekada domaći pacovi, potpuno prerađeni u talijanskim laboratorijima pušteni su među svoju matičnu skupinu. Počeli su s masovnim ubijanjem nekadašnje zajednice.

Naručitelj se i sam nije mogao načuditi dokud može ići pakost ljudskog mozga ako mu se isključe neki centri.

Brutalnost te skupine izazvala je stvaranje drugih brutalnih kontraskupina na tlu proširenog eksperimenta BIH. Tako je Tito svoj obračun s U pacovima činio 1945 na sličan pa i gori način od njih samih. Doduše on je bio pacov druge velike skupine – Staljin grupe d.o.o.

No opet se dogodilo nešto neočekivano. Zajednice pacova oko BIH oformile su novu državu. Nazvali su ju Druga Jugoslavija. A red u njoj počela je provoditi grupacija oko Staljina. Proces je bio brutalan. Ta Jugoslavija samo je nosila ime one od ranije no život u njoj prvih desetljeća bio je sve samo ne život. Njegovali su kult jednoumlja i smrti. Tek pred kraj tog sustava zajednice pacova su se potpuno oporavile i humanizirali.

Znali smo da je vrijeme za novi pokus.

Pokušaji rušenja ove države trajali su do kraja 80-ih. Naručitelj je shvatio da je početkom 90-ih vrijeme za nove pokuse.

Jednim pacovima uskratio je oružje, drugima ga dao. Potom je priznao njihove odvojene sustave kako bi ih uvukao u sukob. Za potrebe pogoršćanja situacije podržali smo projekte koji su huškali na ratove.

No to nije bilo dovoljno za razbuktavanje potpunog pokolja.

U BIH je bilo potrebno ponuditi mape, trima skupinama pacova kako bi ih se gurnulo u potpuni pokolj.

Tako je bilo 1993 godine kada smo kao Naručitelji projekta pustili u javnost mape. Mapa koja je upalila zvala  se Vance Owen.

Kako je oružje već bilo podijeljeno nije trebalo dugo čekati na opći sukob. Dodatno nam je palo na pamet na cijeli teritorij uvesti još jednu pacov skupinu koja kulturološki nema nikakve veze s domaćim pacovima – mudžahedine.

Razvoj događaja bi

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Ćulap na glavu, ranac na rame - i via Triglav !!!
Ćulap na glavu, ranac na rame - i via Triglav !!!
4 mjeseci prije

Goovno Mesić i ostali Erdoganovi plaćenici i lobisti 🙁 🙁 …

Sad opet moram u WC zbog njih 🙁 …