Utorak, 21 svibnja, 2024

“Siromašni su krivi za epidemiju i ugrožavaju bogate”, indikretno tvrdi liječnik William Dab

Must Read

Znanstvenici, liječnici i nekadašnji voditelji ministarstvava zdravlja nude ideje za koje bi ih do jučer proglasili ludim. Danas slični postaju autoriteti i glavni sugovornici manipulatoriskih mainstream medija. Naši liječnici, stručnjaci i mainstream novinari ih prete u korak, jer drukčije nisu ni naučili. Prate sve tko im baci pokoju mrtvicu koju rado pokljucaju.

Mainstream mediji svakodnevno prenose istraživanj iz europske i američke znanstvene “kuhinje”, a koja pokazuju da je prijenos virusa među članovima istog kućanstva čest, bilo da je riječ o djeci ili odraslima. Nakon zatvorenih restorana, hotela, sportskih klubova, škola, parkova i ulica, iznova, uvijek bez imena i prezima, zdravstveni radnici mole da se maske nose kod kuće kako bi se suzbila epidemija Covida-19.

Sada imamo i imena

“Protiv drugog vala možemo se boriti poštujući fizičku distancu, stavljajući masku, uključujući i kod kuće”, izjavio je francuski premijer Jean Castex u nedjelju navečer na TF1. “Ja sam već počeo stavljati masku u obiteljskom okruženju”, uvjeravao je u četvrtak na televizijskom franucskom kanalu LCI Gilles Pialoux, voditelj odjela za zarazne bolesti u bolnici Tenon u Parizu. “Znam da postoje ljudi koji kažu ‘ali čekaj, ovo je smeće’, međutim ja je stavljam. Imam djecu svih dobnih skupina, komplicirano je, restriktivno, morate se organizirati, ali mi smo u situaciji kada moramo biti inovativni”, nastavio je Gilles Pialoux.

Šlag dolazi uvijek na kraju

Prijevod izjave William Dab u kojoj objašnjava svoju kontraverznu ideju o nošenju maski kod kuće: “Ove epidemija nejednako ugrožava različite socijalne kategorije. Prekid odlaska u školu stvara puno veću štetu siromašnim obiteljima. Vjerujem da nam je cilj ostaviti djecu u školi. Međutim, kada se dijete vrati kući, ono treba nositi masku. Posebno u malim stanovima gdje nije moguće držati fizičku distancu. Nismo obvezni jesti svi zajedno za stolom. To je radikalno, ali ako nemamo kontrolu nad “ovim”, nećemo moći djecu slati u školu i usporiti ovu epidemiju kako bismo izbjegli bolesne i mrtve, te umanjiti gospodarsku štetu koja je već ogromna. Treba reći mladima, da moraju držati maske i kod kuće.

Da rezimiramo

Siromašne obitelji i obitelji srednje i radničke klase koje žive u apartmanima trebaju nositi maske i ne ručati u istom prostoru, jer im veličina doma ne omogućava dovoljnu fizičku distancu koja je, prema ovim “liječnicima”, prijeko potrebna za spriječavanje epidemije.

Ne učine li to siromašni i obični ljudi, biti će odgovorni za širenje epidemije, što će ugroziti, ne samo njih, nego i bogate u čijim domovima fizička distanca ne predstavlja problem.

Recite sada je li ovo normalno ili se radi u ludilu?

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Francuska protiv saveznika, podržala sud u Haagu protiv Netanyahua

Francuska podržava Međunarodni kazneni sud (ICC) i ‘borbu protiv nekažnjivosti’, priopćilo je francusko ministarstvo vanjskih poslova nakon što je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -