Subota, 4 svibnja, 2024

Studenti transparentima ”Ti si COVID Srbije” dočekali Vučića u Parizu

Must Read

Skupina srbijanskih studenata i doktoranata, koji se školuju u Parizu, dočekali su predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ispred rezidencije srbijanskog veleposlanika s transparentima na kojima je pisalo ”Ti si COVID Srbije”.

Vučić boravi u Parizu, gdje se u četvrtak navečer susreo na radnoj večeri s predsjednikom Francuske Emmanuelom Macronom.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Predsednik Vučić stigao je u Jelisejsku palatu gde ga je uz Republičku gardu dočekao predsednik Republike Francuske @emmanuelmacron.

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Predsjednik Vučić stigao je u Elizejsku palaču u gdje ga je uz Republičku gardu dočekao predsjednik Francuske Emmanuel Macron, objavljeno je na Instagram profilu Aleksandra Vučića.

Macron i Vučić razgovaraju uoči video summita Srbije i Kosova u petak i nastavka dijaloga Beograda i Prištine pod okriljem EU u nedjelju.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=872042036657985&id=100015565895097

Domaćini video summita Srbije i Kosova su Macron i njemačka kancelarka Angela Merkel, a sudjelovat će i Vučić, kosovski premijer Avdulah Hoti, šef europske diplomacije Josep Borrell i posebni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, javila je agencija Beta, prenosi Jabuka.tv

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -