Published On: Fri, Jul 10th, 2020

Studenti transparentima ”Ti si COVID Srbije” dočekali Vučića u Parizu

Skupina srbijanskih studenata i doktoranata, koji se školuju u Parizu, dočekali su predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ispred rezidencije srbijanskog veleposlanika s transparentima na kojima je pisalo ”Ti si COVID Srbije”.

Vučić boravi u Parizu, gdje se u četvrtak navečer susreo na radnoj večeri s predsjednikom Francuske Emmanuelom Macronom.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Predsednik Vučić stigao je u Jelisejsku palatu gde ga je uz Republičku gardu dočekao predsednik Republike Francuske @emmanuelmacron.

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Predsjednik Vučić stigao je u Elizejsku palaču u gdje ga je uz Republičku gardu dočekao predsjednik Francuske Emmanuel Macron, objavljeno je na Instagram profilu Aleksandra Vučića.

Macron i Vučić razgovaraju uoči video summita Srbije i Kosova u petak i nastavka dijaloga Beograda i Prištine pod okriljem EU u nedjelju.

Studenti i doktoranti u Parizu dočekali Vučića ispred rezidencije srpskog ambasadora.Transparent glasi: Ti si kovid Srbije.

Posted by Biljana Stepanovic on Thursday, July 9, 2020

Domaćini video summita Srbije i Kosova su Macron i njemačka kancelarka Angela Merkel, a sudjelovat će i Vučić, kosovski premijer Avdulah Hoti, šef europske diplomacije Josep Borrell i posebni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, javila je agencija Beta, prenosi Jabuka.tv