Ponedjeljak, 28 listopada, 2024

GRADONAČELNIK SPLITA: Ubojica je uhićen, policija će uskoro izaći s detaljima slučaja

Vrlo
- Advertisement -

Čak tri ubojstva u razmaku od samo nekoliko minuta dogodila su se danas nešto iza 15 sati. Oko 15:30 sati na Šperunu je ubijen prvi muškarac koji je bio na motoru. Nekoliko minuta kasnije isti ubojica je zapucao i na drugog mladića u Radmilovićevoj, a zatim i na trećeg. Dvojica su preminuli na licu mjesta, dok je treći umro na operacijskom stolu u splitskom KBC-u.

Večernji list neslužbeno doznaje da je jedna osoba uhićena u Varošu, a druga u jednom kafiću na Skalicama. U gradu je i dalje puno policije koja najviše čuva Varoš, koji je i dalje zatvoren za prolaz.-Ovo je desetljećima nezabilježen čin koji je potresao sve stanovnike našeg grada. Hvala policiji na brzom djelovanju i informiranju. Počinitelj je uhićen i to je u ovom trenutku najvažnije. Policija će uskoro izaći sa svim informacijama te će rasvijetliti cijeli slučaj, objavio je na Facebooku splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić potvrdila je da su priveli jednu osobu s kojom obavljaju razgovor kako bi prikupili što više činjenica o ubojstvima u Splitu.

– Sve raspoložive snage su dalje na terenu i tragaju za počiniteljem – rekla je Antonela Lolić.

Uhićen je osumnjičenik za dvostruko ubojstvo. Informacije su još uvijek neslužbene, a sumnjivac je uhićen u svojoj kući.

Internetom kruži snimka navodnog napadača kako naoružan šeta Splitom. Prema prvim informacijama sa terena počinitelj je muškarac obučen u crno, ima oružje i kretao se put Marjana. Građanmi na tom području zamoljeni su da se sklone s ulica i da ukoliko uoče osobu odmah zovu policiju. Sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za počiniteljem – priopćili su iz policije./HMS/

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Dokumentarac Matta Walsha ‘Jesam li rasist?’ dosegnuo rekordnu zaradu unatoč ignoriranju ‘mainstream’ platformi

"Matt Walshov dokumentarac 'Jesam li rasist?' ostvaruje rekordnu zaradu unatoč ignoriranju mainstream medija" Dokumentarni film konzervativnog komentatora Matta Walsha, "Jesam...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -