Nedjelja, 28 travnja, 2024

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira u četvrtak Napretkov svečani božićni koncert

Must Read

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u četvrtak 19. prosinca 2019. u franjevačkoj kapelici crkve sv. Petra i Pavla u Mostaru  s početkom u 19 sati, i ove godine organizira  Napretkov svečani božićni koncert.

Na koncertu će nastupiti solisti Katarina Kikić, sopranistica, Monija Jarak – Mikulić, mezzosopran, Hrvoje Merdžo, bas te župni zbor svete Cecilije, a sve uz pratnju tamburaškog orkestra Misericordia iz Šurmanaca i pod ravnanjem prof. Davora Markote.

Program se sastoji od najljepših tradicionalnih božićnih skladbi poput: Veselje ti navješćujem, Raduj te se narodi, Narodi nam se, Tiha noć i dr. a  svaka pjesma ima svoju priču i slavi rođenje Isusa Krista. Voditelji programa su Barbara Landeka i Damir Kočić.

Potporu organizaciji koncerta dali su kompanija Meggle iz Posušja, a koja će podijeliti i prigodne darove posjetiteljima koncerta, kompanija AC OIL iz Mostara i Središnja uprava HKD Napredak,  te poduzeće za grafički dizajn Objektiv iz Mostaru,  franjevački samostan sv. Petra i Pavla u Mostaru i Vladi Hercegovačko-neretvanske županije koja je kao i prošle godine podržala i ovaj koncert.

Ovogodišnji Svečani napretkov božićni koncert snimat će Televizija Herceg – Bosne, a koncert će biti emitiran u božićnom programu. 

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Željezničar nakon poraza od Posušja panično lovi opstanak

Nogometaši Željezničara osvojili su važne bodove u borbi za opstanak svladavši ekipu GOŠK-a u Gabeli s 2:1, u 29....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -