Published On: Sri, pro 18th, 2019

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira u četvrtak Napretkov svečani božićni koncert

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u četvrtak 19. prosinca 2019. u franjevačkoj kapelici crkve sv. Petra i Pavla u Mostaru  s početkom u 19 sati, i ove godine organizira  Napretkov svečani božićni koncert.

Na koncertu će nastupiti solisti Katarina Kikić, sopranistica, Monija Jarak – Mikulić, mezzosopran, Hrvoje Merdžo, bas te župni zbor svete Cecilije, a sve uz pratnju tamburaškog orkestra Misericordia iz Šurmanaca i pod ravnanjem prof. Davora Markote.

Program se sastoji od najljepših tradicionalnih božićnih skladbi poput: Veselje ti navješćujem, Raduj te se narodi, Narodi nam se, Tiha noć i dr. a  svaka pjesma ima svoju priču i slavi rođenje Isusa Krista. Voditelji programa su Barbara Landeka i Damir Kočić.

Potporu organizaciji koncerta dali su kompanija Meggle iz Posušja, a koja će podijeliti i prigodne darove posjetiteljima koncerta, kompanija AC OIL iz Mostara i Središnja uprava HKD Napredak,  te poduzeće za grafički dizajn Objektiv iz Mostaru,  franjevački samostan sv. Petra i Pavla u Mostaru i Vladi Hercegovačko-neretvanske županije koja je kao i prošle godine podržala i ovaj koncert.

Ovogodišnji Svečani napretkov božićni koncert snimat će Televizija Herceg – Bosne, a koncert će biti emitiran u božićnom programu. 

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare