Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Profesor Dane Puljić podlegao u bolnici nakon što je pretučen u Stocu

Must Read

Šokantna vijest o tome da je u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar preminuo Dane Puljić (50), profesor u Srednjoj školi Stolac, i to nakon što je u noći sa 8. na 9. listopada pretučen u jednom ugostiteljskom objektu, pronijela se jutros Stocem.

Tragom ove informacije, Avaz je kontaktirao MUP HNŽ u kojem je potvrđeno kako se tučnjava dogodila, ali da je događaj zaveden pod narušavanje javnog reda i mira.

– U tučnjavi je sudjelovalo više osoba i informirani smo o tome da je D. P. podlegao u bolnici, ali o svemu je obaviješteno Tužiteljstvo te će više informacija o tome biti poznato u idućim danima nakon istražnih radnji –  kazao je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Iz Tužiteljstva HNŽ rečeno je za Avaza kako je za sutra zakazana obdukcija tijela te da su naložili sve nužne mjere i radnje radi potpunog rasvjetljavanja ovog događaja.

Iz SKB Mostar rečeno je da je nesretni čovjek podlegao jučer u Jedinici za intenzivno liječenje, gdje je svo vrijeme bio hospitaliziran.

Kako neslužbeno doznajemo, tučnjavi u kojoj je kobne ozljede zadobio Dane Puljić uvelike je kumovao alkohol. Radilo se o sukobu nekoliko osoba koje su bile u istom ugostiteljskom objektu, a naši izvori nam potvrđuju kako se ne može govoriti o sukobu na nacionalnoj osnovi.

– S obzirom da je Stolac u pitanju, onda se povlači i pitanje je li sukob eskalirao na nacionalnoj osnovi. Sa sigurnošću se može reći kako to nije bio razlog zbog kojeg je došlo do tučnjave, a na kraju i smrti jedne osobe koja je sudjelovala u tučnjavi – rekli su sugovornici za Pogled.ba.

Više detalja oko slučaja bi trebalo biti poznato sutra kada bi nadležni tužitelj trebao donijeti odluku o tome idu li sudionici tučnjave u pritvor i tko je na kraju glavni osumnjičeni za ubojstvo stolačkog profesora.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tisuće Britanaca primile su krv zaraženu HIV-om i hepatitisom. Sad će dobiti odštetu

Britanija će platiti više od 12.7 milijarda dolara odštete tisućama pacijenata, sedamdesetih i osamdesetih godina liječenih krvlju zaraženom HIV-om...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -