Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Radončić čestitao SIPI

Must Read

Povodom današnje akcije kojom se rasvjetljava i dokazuje kriminalno i koruptivno djelovanje predsjednika Federacije BiH Živka Budimira, Ministarstvo sigurnosti BiH i ministar Fahrudin Radončić su čestitali na uspješnom istražiteljskom poslu agencijama za provođenje zakona, odnosno OSA-i i SIPA-i.
Njihov profesionalizam i predanost na ovom predmetu, koji se radi već duže vrijeme, doveli su do toga da nadležni tužitelji, koji također zaslužuju čestitke, sa dovoljno dokaza mogu ući u procesuiranje počinjenih kaznenih djela. Ministarstvo sigurnosti BiH nedavno je konstatiralo da se u sigurnosnim i pravosudnim strukturama BiH, napokon počeli stvarati efikasan sistem i ambijent koji će dovesti do energičnog sankcioniranja svih počinitelja krivičnih djela, bez obzira o kome je riječ ili na kojoj funkciji se nalazi’‘, priopćeno je.
Kako je istaknuto u priopćenju Ministarstva sigurnosti BiH, borba protiv organiziranog kriminala i korupcije i njihovo nepokolebljivo otkrivanje i dokumentiranje i dalje će biti apsolutni prioritet agencija za provođenje zakona, prenio je novinar Anadolije.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -