Utorak, 28 svibnja, 2024

Angažmanom Josipa Pehara kompletiran vratarski kadar Širokog

Must Read

Josip Pehar i NK Široki Brijeg postigli su dogovor o suradnji, a njegovim angažmanom klub s Pecare kompletirao je vratarski kadar za novu sezonu.

Dvadesetpetogodišnji Čitlučanin prošao je Školu nogometa NK Široki Brijeg i sada je nakon odrađene probe dobio priliku zaigrati za seniorsku momčad.

-Lijepo je ponovno se vratiti u Široki Brijeg, u grad i klub u kojem sam proveo četiri najljepše godine karijere. Jako sam sretan i uzbuđen. Zahvaljujem se ljudima i trenerima u klubu što su mi pružili priliku postati dio momčadi. Obećavam kako ću se svojim napornim radom i zalaganjem odužiti na ukazanoj prilici – kazao je Josip Pehar nakon potpisa jednogodišnjeg ugovora uz mogućnost produžetka suradnje na još godinu dana.

Mladi je vratar u dosadašnjoj karijeri nastupao za ljubušku Slogu, mostarski Branitelj, Cibaliju iz Vinkovaca i Imotski, a posljednju sezonu nosio je dres čitlučkog Brotnja, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -