Četvrtak, 13 lipnja, 2024

Otvoren 4. Ljubuški outdoor festival

Must Read

Zanimljivom panel raspravom sinoć je u Kulturnom centru otvoreno četvrto izdanje Ljubuški Outdoor festivala koji se po četvrti put održava u Ljubuškom.

Na događaju su se obratili članovi sportskih klubova, udruga i javnih poduzeća Grada Ljubuškog koji su okupljenim posjetiteljima predstavili sve segmente festivala, natjecateljske i rekreativne sadržaje od trkačkih i biciklističkih diciplina, paraglidinga, pratećeg sadržaja outdoor sajma,besplatnih glazbenih koncerata Glazbene škole Ljubuški,Opće opasnosti i Crvene jabuke, natjecanja u košarci do izleta na najveći vrh Ljubuškog Vrlosinj, ali i detalje vezane uz organizaciju i pripremu ovako zahtjevnog događaja u kojem uz tisuću prijavljenih sudionika sudjeluje i veliki broj posjetitelja, volontera i članova organizacije.

”Želimo izraziti dobrodošlicu svim sudionicima, svim posjetiteljima koji će biti dijelom našeg jedinstvenog festivala od 23. do 26. svibnja, bit će to uistinu jedinstvena simbioza sporta, zabave i rekreacije na otvorenom.” istaknuli su organizatori.

U zanimljivoj panel raspravi koju je vodio Tigran Delić sudjelovali su prof. dr. sc. Božo Skoko,stručnjak za odnose s javnošću,Jadran Kapović pročelnik komisije za informiranje i analitiku HGSSA Republike Hrvatske, triatlonac i alpinist prof. Tomislav Cvitanušić,maratonac i ultramaratonac Ivan Jelavić.

Sudionici panela su potvrdili jedinstvenost sadržaja festivala, istaknuvši kako je on ”Odličan primjer kvalitetnog sportskog i turističkog sadržaja koji svakom posjetitelju pruža onu dodanu vrijednost osobnog iskustva u prirodnom elementu što je u današnjem vremenu nazdraviji i najtraženiji oblik življenja i osobnog rasta svakog pojedinca.

Panelu kojim je ujedno i otvoren festival prisustvovala je federalna ministrica okoliša i turizma Nasiha Pozder, dopredsjednica vlade ŽZH i ministrica financija Blagica Leko te predstvanici Skupštine ŽZH i Grada Ljubuškog.

Donosimo i program 4. Ljubuški Outdoor festivala

BH desk programa Kreativna Europa, u suradnji s Gradom Ljubuškim i Ljubuški Outdoor Festivalom, organizira konferenciju Dani Kreativne Europe: Mogućnosti i potencijali koja će se održati u petak, 24.5.2024. godine s početkom u 10h u Kulturnom centru Ljubuški.

Konferencija je fokusirana na prilike i izazove s kojima se susreće kulturni i kreativni sektor te mogućnosti koje stoje pojedincima, poduzećima, organizacijama i institucijama na raspolaganju kroz program Kreativna Europa.

Petak, 24.05.
• 12:00 – početak dijeljanje startnih paketa za natjecatelje- vodopad Kravica
• 14:00 – 20:00 – outdoor sajam – vodopad Kravica
• 12:00 – “Memorijalna utrka kajacima Profesor Žarko Bilić” – Crvengorski most/Zelić most
• 17:00 – Dječje utrke – Mala Mara i Kids run – vodopad Kravica
• 21:00 – Koncerti – Glazbena škola Ljubuški i Opća Opasnost – vodopad Kravica- besplatno

Subota, 25.05.
• 09:00 – 15:00 – Paragliding natjecanje “KOSAČA”
• 14:00 – 20:00 – Outdoor sajam – vodopad Kravica
• 17:30 – polumaraton “DVA SLAPA” – vodopad Koćuša – vodopad Kravica
• 18:30 – ljubuška desetka “SCUNASTICUS” – rimki vojni logor Gračine – Kravica
• 20:00 – proglašenje pobjednika natjecanja u trčanju – vodopad Kravica
• 21:00 – Koncert Crvene Jabuke – vodopad Kravica- besplatno

Nedjelja, 26.05.
• 08:00 – planinarski izlet na Vrlosinj
• 11:00 – bicklističke utrke: “MARA” i “STIPE” – vodopad Koćuša – vodopad Kravica
• 12:00 – 20:00 – outdoor sajam – vodopad Kravica
• 15:00 – proglašenje pobjednika natjecanja u biciklizmu – vodopad Kravica
• 15:00 – LJOF Streetball 3×3 – turnir u košarci – vodopad Kravica/HMS/

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

HERA: Skandalozno je da nitko iz HERE nije pozvan na Svesrpski Sabor. Jesmo li mi manje Srbi ako smo Hrvati?

HERA osuđuje separatizam povijesnih Dušanovih i Tomislavovih zemalja od matice. Odjeljivanje Vojvodstva Nemanjića, od HerceStjepanove zadužbine od  Zavjetne zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -