Četvrtak, 13 lipnja, 2024

Sportske igre mladih u Posušju

Must Read

Treće izdanje Igara u Posušju je otvorio općinski načelnik Ante Begić, uz zajedničko paljenje plamena igara učenika i organizatora, priopćeno je iz Općine Posušje.

– Čast mi je danas otvoriti igre. Danas šaljemo zaista prekrasnu sliku iz naše općine. Lijepo vas je sve vidjeti u ovako velikom broju te se nadam kako ćete ostvariti dobre uspjehe. Želim vam svu sreću, da sa svojim sportskim vještinama izborite plasman na završno natjecanje u Splitu jer tako promovirate sebe, svoje učitelje, nastavnike, profesore, školu i općinu – poručio je tom prigodom načelnik Begić.

Nakon zagrijavanja plesom i pjesmom, učenici su pohitali na sportske terene kako bi se okušali u nekoliko disciplina.

Tako su prvo započela natjecanja u atletici i igri graničar na platou Trga hrvatskih branitelja, a u nastavku dana u sportskim dvoranama slijede odmjeravanja u nogometu i košarci.

Najbolje ekipe očekuje daljnje natjecanje u Ligi Hercegovine u Mostaru, potom u Sarajevu, a kruna događanja bit će međunarodni susret koji će se u sklopu ove manifestacije održati u Splitu.

Njegovanje sportskog duha i fair play igre, krilatice su Sportskih igara mladih, koje se organiziraju već 28 godina pod pokroviteljstvom Međunarodnog olimpijskog odbora i Svjetske nogometne organizacije uz potporu mnogobrojnih uglednih sportaša.

U Posušju su se organizirale u sklopu kulturno-sportske manifestacije Posuško lito.

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

HERA: Skandalozno je da nitko iz HERE nije pozvan na Svesrpski Sabor. Jesmo li mi manje Srbi ako smo Hrvati?

HERA osuđuje separatizam povijesnih Dušanovih i Tomislavovih zemalja od matice. Odjeljivanje Vojvodstva Nemanjića, od HerceStjepanove zadužbine od  Zavjetne zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -