Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

U Stocu započeo drugi po redu Smart Fest

Must Read

U organizaciji Udruženja građana „Inicijativa“ Stolac započeo je kulturno-glazbeni festival u gradu na Bregavi. Street art radionicom na četiri lokacije uljepšavaju se javne površine motivima stećaka kojima je općina Stolac bogata kroz svoju poznatu kulturno-povijesnu baštinu.

Nakon Street art radionice večeras u 20.00 sati je na rasporedu kazališna predstava „Priča o dva brata“ koju izvode stolački srednjoškolci pod palicom mostarskog glumca Ive Krešića, priopćeno je. Nakon predstave koju će izvoditi u središtu grada prva večer festivala završava koncertom poznate splitske klape Contra.

U subotu se festival nastavlja u 11.00 sati druženjem s djecom i kazališnom predstavom „Koko u školi za klaune“ gdje će nastupiti i stolačke mažoretkinje. SMART FEST završava nastupom širokobriješkog benda La Grange koji će biti uvertira za veliki koncert Marijana Bana i Diktatora.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -