Četvrtak, 2 svibnja, 2024

ON JE BIVŠI ŠEF AIDA I ČOVJEK IZ DUSINE GDJE SU UBIJANI HRVATI: Komšić mu je prijatelj i redovno mu ispostavlja izjave. Čime ga drži?

Must Read

Bošnjački mediji povezivali su ga s ubojstvom Leutara. Američka CIA stavila ga je na crnu listu zbog logora Pogorelica. BH dani pisali su da je imao prste u izdavanju putovnice Osami Bin Ladenu. Preživjeli Hrvati iz sela Dusina tvrde da je osim Patkovića i on, Bakir Alispahić bio tamo. Koliko je Komšić Hrvat, i koliko je legalan i legitiman najbolje govori podatak da je ovaj čovjek član DF-a i njegov prijatelj. Što na sve ovo kaže US administracija u BIH? Ništa.

Filoustaša, i poštovatelj upravitelja iz logora Dretelj, čovjek koji širi kulturu nabijanja na kolac, i prijetnji silovanjem, kulturu rušenja mostova i svakom sekundom širi razdor među Bošnjacima , Hrvatima i Srbima u FBIH i BIH,  Željko Komšić rekao je za portal Bakira Alispahića da da se ne radi o napadima na njega nego o  napadu na politički koncept koji on zagovara u BiH, a to je BiH oslobođena od nacionalizma i šovinizma. Koje li ironije.

Iako je upravo on crtao ljudima mete na čelu i prijetio mitraljezom sada se stavlja u poziciju žrtve:

„Nisam ja konačna meta, krajnja meta je isposlovati ono što se nije moglo isposlovati u ratu, dakle to je podijeliti Bosnu i Hercegovinu na način kako su to propustili oni koji su napali i ratovali protiv BiH, izvana i iznutra“, rekao je Komšić nakon što je podijelio BIH kao nikada do sada.

Iako je on jedini koji je u kampanji govorio o ratnim ciljevima, pozivao na rušenje Ustava BIH i proglašenje onakve BIH kakvu je zagovarao Šerif Patković boreći se za svoj “prostor džihada” po mjeri svih građana upravo Komšić, inače skoro pa šehid , dakle čovjek s terena i borac za sve građane, osim one  iz Dusine i  Bugojna  optužuje druge za ratne ciljeve:

„Dakle cilj je izvršiti jedan pritisak na BiH ne bi li se konačno realizirali ratni ciljevi velikodržavnih politika koje su očigledno još žive u susjednim zemljama“, rekao je Komšić, prenosi Patria.

Govoreći o tome da je u nekim općinama u Federaciji proglašen nepoželjnim, Komšić je, očito ne poznajući što su mu ovlasti, kazao da će tijekom svog mandata u Predsjedništvu biti u prilici da odlučuje i o tim općinama, te da će učiniti sve da im pomogne.

Predsjednik države inače nema nikakve ovlasti odlučivati o općinama, kantonima, Federaciji BIH.

Naročito ne predsjednik koji nema nikakav politički legitimitet. On ne može odlučiti niti koje će boje biti klupe na Poljinama, gdje stoluje Bakir, a kamo li što će se događati u Kreševu, Ljubuškom ili Livnu. Ne može odlučiti ni kada se gasi svjetlo u Kalesiji. Niti može ući u Maoču Gornju bez da zamoli.

Radi se o još jednoj laži Bakirovog najdražeg političkog pudla.

Komšić će, kao nametnuti član predsjedništva tek moći imenovati Bošnjake u diplomaciju na hrvatska mjesta. Kao što je to i do sada radio. Nekažnjeno naravno.

Uz asisteciju Režima koji je slao SIPA-u na vrata onih koji su o Komšićevoj korupciji pisali. Recimo nama.

Sve što Komšić može je udovoljavati gđi. Sabini.

On i ona naime iduće 4 godine, kako su oteli poziciju, otimat će i hrvatski novac iz naših džepova,i trpati ga u svoje želudce, džepove i egzotična putovanja. Sve ostalo što Komšić priča je spin. I na razini je mahalske dosjetke.

Na Hrvatima je da odluče hoće li pristati na  taxation without representation . Mi naime plaćamo usluge koje nam se ne ispostavljaju. Ne bismo smjeli plaćati nešto što nas mrzi i što nam je nametnutno. Nešto što širi netrpeljivost nad nama i prijeti kocima i silovanjima. Mi Komšića nismo birali.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

PENAVA: Ako se ne dogovorimo s HDZ-om, otvoreni smo i za nove izbore

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava izjavio je u četvrtak da je stranka, u slučaju da ne dođe do...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -