Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Ronaldo pomjera granice, njegova fotografija na Instagramu ispisala povijest

Must Read

Najbolji nogometaš svijeta Christiano Ronaldo izazvao je tektonske poremećaje na ljetnoj transfer-tržnici prelaskom iz Real Madrida u Juventus.

Dok navijači Juventusa svode utiske i s nestrpljenjem čekaju na Ronaldov debi u crno-bijelom dresu, statističari se trude pohvatati konce u priči o rušenju rekorda i pisanja povijesti.

Vjerujemo da znate za podatak da je samo u prvih 24 sata od dolaska Ronalda prodato više od pola milijuna dresova Juventusa s njegovim imenom, ali to je tek početak priče o postavljanju novih rekorda.

Prije tri dana, nakon što je potpisao ugovor s Juventusom, Ronaldo je na svom Instagram profilu postavio fotografiju u dresu  iza koje je ispisano “Cristiano”.

Bilo je dovoljno da postavi sliku, a vjerujemo da je uz komentar “Forza Juve” administrator stranice samo “podložio priču” i krenuo sa žetvom lajkova.

Za samo tri dana slika je sakupila 11.580.000 lajkova na Instagramu i na taj način oborila sve rekorde kada su sportaši u pitanju.

Spomenutom brojkom Ronaldova “Forza Juve” slika postala je najlajkanija na Instagramu ikada, kada govorimo o profesionalnim sportašima.

Ujedno, ovo je postao peti najlajkaniji post u povijesti Instagrama i to samo potvrđuje koliko je Juve povukao dobar potez kada je angažirao Portugalca.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -