Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Vozač busa Autopoduzeća Imotski pretukao putnicu pred unukom

Must Read
Udario me šakama po glavi, potom koljenom nekoliko puta u prsnu kost da bi me na kraju udario nogom poput lopte pa sam odletjela i pala na peron, prepričala nam je situaciju u kojoj se našla 63-godišnja čitateljica u četvrtak oko deset sati navečer na autobusnom kolodvoru u Splitu kada ju je verbalno i fizički napao vozač autobusa tvrtke Autopoduzeća Imotski.

Ozlijeđena je u petak navečer ponovno završila na splitskoj Hitnoj pomoći jer joj se stanje pogoršalo. Počela je povraćati, a na vratu je primjetila kvrgu te da pljucka sukrvicu. Mora se nastaviti liječiti, pišu 24 sata

Naime, njezino putovanje započelo je u 17 sati u Zagrebu odakle je krenula sa svojom četverogodišnjom unučicom kojoj je to bilo prvo putovanje autobusom radi kojega sada ima traume za cijeli život.
–  Čim smo ušle u autobus vozač se počeo derati na mene zato što sam unijela pizzu u škarniclu za svoju unuku. Rekao mi je da neće on čistiti za mnom. Najžalosnije što je kasnije tijekom putovanja i sam on jeo iz vrećice pored sjedala. Odmah nakon napao me kada je vidio vrećicu iz dućana u kojoj sam nosila rezervnu odjeću za unuku – prepričala nam je čitateljica.

Kako je odbila vrećicu prebaciti u prtljagu vozač je odlučio pozvati kontrolorku koja mu je potvrdila kako gospođa ima pravo držati vrećicu iznad sjedala jer se u njoj nalazi samo roba. Nažalost, noćna mora je za djevojčicu i njezinu baku tek započela. Tijekom putovanja telefonski se čula sa svojom kćeri koja ih je odlučila dočekati na autobusnom kolodvoru i tražiti od vozača ispriku.

– Kada ga je zatražila da nam se ispriča počeo ju je strašno vrijeđati nazivajući je ‘kur**m koju treba pretući’. U tom trenutku sam otišla po svoj novi kofer kada sam vidjela da je na njega vozač bacio bicikl i potpuno ga uništio – nastavlja pretučena gospođa. Ušla je u autobus i vozaču odlučila reći kako se ponaša nekulturno prema jednoj baki i malom djetetu nakon čega je vozač poludio.

–  Udario me šakama po glavi, potom koljenom nekoliko puta u prsnu kost da bi me na kraju udario nogom pa sam odletjela i pala na nogostup kod perona. Sve je to gledala moja unuka od četiri godine koja pored mene vrišti jer joj tuku baku. Na njega je krenula i moja kćer ali vozač je digao nogu kako bi i nju udario – nastavlja nam čitateljica prepričavati događaj. Kroz sve to drugi vozač cijelo vrijeme gledao je film u autobusu i ni u jednom trenutku nije pomogao gospođi i njezinoj obitelji koje je tukao kolega.

– To je sve istina – rekli su iz Autopoduzeća i izrazili žaljenje zbog incidenta., javljaju 24 sata

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

PENAVA: Ako se ne dogovorimo s HDZ-om, otvoreni smo i za nove izbore

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava izjavio je u četvrtak da je stranka, u slučaju da ne dođe do...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -