Utorak, 22 listopada, 2024

Sedam godina nakon nesreće nogometaš ustao iz kolica i prošetao do oltara

Vrlo

Nekadašnji igrač američkog nogometa Chris Norton napravio je pravi podvig kada je kao mladoženja odšetao do oltara kako bi se oženio svojom voljenom mladom, unatoč ozljedi  kičme, zbog koje je bio u invalidskim kolicima posljednjih sedam godina.
Norton je nakon nekoliko godina fizikalne terapije, treninga i pomoću partnerke hodao duž nešto manje od sedam metara dugog prolaza ruku pod ruku sa svojom mladom Emily Summers.

Bilo je nevjerojatno jer sam to radio sa Emily. Ona je ljubav mog života. Čudesna žena bez plašta. Uradili smo to zajedno kao par, ekipa. Bilo je nevjerojatno, rekao je on.

Inače, Norton je preživio ozljedu kičme kada je imao 18 godina igrajući američki nogomet za Luther koledž i ostao je paraliziran od vrata naniže sa samo tri posto šanse da će ikada više hodati.

Međutim, Chris je voljan da pokuša sve što može kako bi mogao da hoda, a najveća želja mu je bila da hoda na vjenčanju.

Nakon ozlijede postao je motivacijski govornik koji pokušava da prenese svoju poruku ostalima, a bračni par radi na knjizi i dokumentarcu “Sedam metara” koji bilježe sve od njegove ozlijede 16. listopada 2010. pa sve do njegovog odlaska pred oltar.

Pogledajte video:

https://twitter.com/Ashley_Rosa7/status/989198109329649664

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

EU bogatija za 8 milijuna Ukrajinaca ali treba ih još puno više

Populacijski fond Ujedinjenih nacija (UNFPA) priopćio je danas da se stanovništvo Ukrajine smanjilo za oko 10 milijuna od 2014....
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -