Subota, 4 svibnja, 2024

Piramide prodane i Mostarcima

Must Read

Istražitelj okultnog  iz Visokog Semir Osmanagić u Mostaru je večeras održao predavanje pred ispunjenom dvoranom u Narodnom pozorištu. Zainteresirani su mogli nešto više čuti o različitim građevinama koje svojim izgledom podsjećaju na piramide, a smještene su u gotovo svim krajevima svijeta.
Osmanagić je u Mostar stigao nakon svojevrsne turneje po Dalmaciji, a predavanja je održao Šibeniku, Dubrovniku, Splitu, Zadru i Metkoviću. On je iznio svoja viđenja o građevinama u različitim dijelovima svijeta, gdje su istraživači na svim kontinentima svojim tezama dokazali da se radi o objektima koji su stari više tisuća godina i koji su građeni ljudskom rukom.
Prema Osmanagiću jedan takav objekt se nalazi i u BiH, točnije kod Visokog, ali nakon otkrivanja jednog otkrio je još dva objekta koji izgledom podsjećaju na piramide. Mnogi su osporavali njegove teze, dok je s druge strane on sa svojim timom vršio dokazna istraživanja kako bi se utvrdilo da se zaista radi o piramidama koje je napravila ljudska ruka, a ne priroda.
Dovodio je i istraživače sa raznih strana svijeta, pa i znanstvenike koji su potvrdili da se radi o piramidalnom objektu sa podzemnim tunelima. Svake godine se organizira i akcija kojom se žele otkriti kameni blokovi koji se nalaze pod tonama zemlje i šume, te se na taj način otkriva i piramida koja je povezana sa druge dvije podzemnim tunelima.
“Razvoj arheološkog turizma ne počiva na verbalnim proklamacijama već na konkretnim potezima kao što su ova gostovanja i poziv prisutnim da posjete uzbudljive arheološke lokacije”, rekao je Osmanagić.
On je prije i nakon predavanja zainteresiranima potpisivao knjige koje su se prodavale po promo cijenama od 15 KM, te DVD-ovi koji su također bili u ponudi po promo cijenama.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -