Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Djevojka i mladić zbodeni u sarajevskom naselju Azići

Must Read

Dvije osobe zadobile su teže tjelesne ozljede u incidentu koji se iza 14 sati dogodio u ulici Mehe Porobića do broja 58 u naselju Azići u Sarajevu. Poziv ozlijeđenih čuo je vatrogasac Frlj Fahri koji živi u blizini. Pružio im je prvu pomoć, pozvao policiju te svojim vozilom odvezao u Hitnu medicinsku pomoć.
“Djevojka je mnogo krvarila. Svojim remenom sam joj povezao nogu kako ne bi iskrvarila jer je rana bila duboka. Nekoliko puta je padala u nesvijest”, rekao je za Klix.ba ovaj plemeniti čovjek.
Ozlijeđeni su prebačeni na KUM kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.
“Osamnaestogodišnja N.R. zadobila je dvije ubodne rane u predjelu lijeve i desne potkoljenice i trenutno se nalazi u operacijskoj sali gdje će je zbrinuti vaskularni kirurzi. Šesnaestogodišnji S.K zadobio je ubod u predjelu lijeve strane skrotuma, te ima krvni podljev što zahtjeva kiruršku intervenciju”, rekla je za Klix.ba Biljana Jandrić, glasnogovornica KCUS-a.
Policijski službenici Četvrte policijske uprave MUP-a ŽS ubrzo nakon ovog incidenta uhitili su E.G. (1994.) koji se sumnjiči za nanošenje tjelesnih ozljeda oštrim predmetom, potvrđeno nam je u MUP-u ŽS.
Očevid su obavili pripadnici MUP-a ŽS.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -