Utorak, 30 travnja, 2024

NIŠTA ČUDNO OD SARAJEVA: “Tražili su da privedem Dodika, pitao sam ih što vi hoćete?”

Must Read

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da planira s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u travnju posjetiti Mostar.

“Dogovorit ću s Dodikom da obiđemo srpski dio Hercegovine, da vidimo što možemo pomoći”, rekao je Vučić za televiziju Happy.

Vučić je kazao da će ove godine biti održani izbori u Bosni i Hercegovini, navodeći da očekuje velike pritiske na Dodika.

“Ne bih mu bio u koži što će sve morati proći i izdržati, i što će Republika Srpska u cjelosti morati izdržati”, kazao je Vučić.

On je istaknuo da Srbija nikada neće ići protiv RS-a, niti RS protiv Srbije, dodajući da je to tekovina kojom se ponose.

“Tražili su od nas da privedemo Dodika, još prije godinu dana imali smo službene zahtjeve iz Sarajeva. Pitamo sam, ljudi što hoćete… Hoćete da ne damo narodu da pređe granicu, što je to što želite”, rekao je Vučić i istaknuo da će pomagati RS-u koliko god može u sladu s Daytonskim sporazumom./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

PIRAMIDE KOJE SPAJAJU: Može li hiljaduvjekovna bosanska socdemokracija sekularizirati mladi muslimanski Egipat?

Predsjedavajući i bošnjački član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović razgovarao je s velikim imamom Al-Azhara Ahmed Mohamed El-Tayebom...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -