Published On: Sub, srp 31st, 2021

Kako to da Bošnjaci nikada nisu izabrali sebi “ljevičara” za predsjednika? Eto tako…

Cijelo vrijeme postdaytonskog raspada BIH društva tvrdi se kako su na čelu Hrvata nacionalisti koji žele podijeliti zemlju, po granicama Banovine Hrvatske, na čelu Srba nacionalisti koji žele otcijepiti ratni plijen Srpsku dok su na čelu Bošnjaka umjereni socdemokrati koji žele jedinstvenu građansku BIH.

Podsjetimo se tko su bili bošnjački članovi predsjedništva:

Alija Izetbegović, Haris Silajdžić, Beriz Belkić, Bakir Izetbegović, Sulejman Tihić, Šefik Džaferović

Svi uz iznmiku Sulejmana Tihića , bliski ideji panislamizma. Jedini globalni pokret kojem je Tihić bio vjeran bio je rock’n’roll. Može se reći da su samo jednom Bošnjaci birali rockera, svo ostalo vrijeme panislamiste.

Nikada sebi nisu izabrali socijaldemokratu.

Ako lažemo recite nam – koji  točno od gore pobrojanih je  socijaldemokrat?

Samo na ovom podatku morala je biti prozrena bošnjačka politika kod OHR-a. Oni su umjesto toga licitirali Komšićem kao dokazom bošnjačke građanske lijeve orijentacije.

Nametati drugome Komšića, nije ništa drugo nego nacionalizam i otimačina. Mogli su svoje građansko lijevo usmjerenje pokazati kroz izbor građanskog lijevog predsjednika.

No prije će deva kroz iglene uši proći nego će Bošnjaci izabrati za bošnjačkog člana Predsjedništva primjerice Sabinu Ćudić.

Kao što smo i kazali, Komšić je smao udica kojom SDA štiti mjesto bošnjačkog člana predsjedništva kako bi zadržala kontrolu nad OSA-om i kako bi zaustavila prodor ljevice u bošnjaka na čelo države.

Hrvati su tu samo kolateralna šteta.

Napomena: Iza svih izabranih bošnjačkih članova Predsjedništva kao i iza nametanja Komšića, stoji struja u SDA koju nadziru Hasan Čengić i Husein Živalj, obojica nakon napada na WTC na US crnoj listi. Upravo se zbog svoje tolerancije prema Hrvatima , na udaru te struje našao i neretni rahmetli Sulejman Tihić. Dobri Bošnjak. Čovjek dijaloga.

IZETBEGOVIĆ, ČENGIĆ, SILAJDŽIĆ I DRUGI ‘VELIKI MUSLIMANI’ UKRALI STOTINE MILIONA DOLARA RATNE “POMOĆI” ZA BIH!

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x