Subota, 28 rujna, 2024

Ne daju nam međunarodno priznanje, ali to ne znači da mi to nismo

Vrlo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je u obraćanju na svečanoj akademiji u Banskom dvoru u Banja Luci, povodom Dana i 25 godina postojanja policije, da je policija RS-a stvorena i rasla usporedno s Republikom Srpskom.

”I danas policija služi za nesumnjiv ponos svim građanima i meni kao predsjedniku. Nije nikada lako bilo biti policajac. Uvijek je bilo teško i izazovno. To nikad nije bilo radno mjesto, već način života”, kazao je predsjednik RS-a.

Istaknuo je da je policija jamac slobode, te da se RS ne želi odreći svoje slobode iako je u prošlosti, kako je naveo, bilo zahtjeva da policija RS-a više ne postoji. Policija je, kazao je Dodik, “jedno od osnovnih obilježja države čemu RS pretendira”.

”Neki neće da nas priznaju i ne daju međunarodno priznanje, ali to ne znači da mi to nismo”, ustvrdio je Dodik i ponovio da Bosna i Hercegovina nema nadležnost za sigurnost, već entiteti.

Prema njegovim riječima, postojanje policije RS-a je jamac za život na ovim prostorima, te sinonim borbe za prava stečena ustavima RS i BiH, te Daytonskim mirovnim sporazumom. FENA l bljesak

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Danski arheolozi iskopali 50 vikinških kostura

Kosturi, otkriveni u blizini trećeg najvećeg danskog grada Odensea, ostali su netaknuti zbog visoke razine vode i povoljnih uvjeta...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -