Nedjelja, 19 svibnja, 2024

“MARŠ KUĆI”: Ono kad Sarajevo poručuje Europi da zašuti…

Must Read

Jučer je jedan nadobudni radikalni političar iz BIH kazao da želi da se g. Wigemark u BIH ponaša kao što se mi trebamo ponašat kada smo u njegovoj zemlji. Zanimljiv obrazac. Inače u BIH svako malo neki strani lider izjavi kakva BIH treba biti uređena, što se treba poštovati i tako to. I nikada ih nitko do sada nije upozorio da se smire. Osim sada g. Wigemarka. Zašto? Zato što je kazao da se izmjena Izbornog zakona mora provesti.

Poanta: Kada gospoda iz međunarodne zajednice daje izjave koje nisu u interesu unitarnih partija u BIH Sarajevo ih upozorava na pravila lijepog ponašanja. Premda su takve izjave rijetke.
Kada gospoda iz međunarodne zajednic daju izjave koje jesu u interesu unitarnih parija u BIH Sarajevo ih na sve strane citira.

Konzistentnost, i državnost, nema šta.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

MACELJ: Jandroković odao počast žrtvama na najvećem stratištu bošnjačkog naroda. Osudio komunističke zločine vojske Franje Tuđmana vrhovnika hrvatske vojske pred kojim se 1945 povukla...

  Komemoracijom na zagrebačkom groblju Mirogoju u subotu je obilježena 78. godišnjica Bleiburga. Počast suradnicima Adolfa Hitlera i njihovim članovima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -