Petak, 3 svibnja, 2024

Suludi Amerikanci kupuju oružje i enormne zalihe hrane za "smak svijeta"

Must Read

Prema Majanskom kalendaru, smak svijeta bi se trebao dogodit 21. 12. Amerikanci koji vjeruju u ovo proročanstvo već nekoliko tjedana aktivno rade na osiguranju zaliha hrane, kupovini oružja za zaštitu sebe i svojih obitelji kao i na gradnji skloništa u kojima će, vjeruju, biti sigurni.
Jay Blevins, njegova supruga Holly i djeca Samuel Benjamin, Eliana Grace i Evangeline Joy iz grada Barryville u američkoj saveznoj državi Virginija pripremili su torbe prepune hrane, medicinskih potrepština kao i oružje. 
Osim obitelji Blevins, za “kraj svijeta” se priprema i Patrick Troy, instruktor sigurnosti koji je kupio nekoliko pušaka i pištolja jer vjeruje kako će nakon 21. prosinca svijetom zavladati potpuni kaos i vladavina bezakonja, pišu američki mediji.
– Mnogi će željeti ono što vi imate. Doći će i uzeti vam sve što ste pripremili za preživljavanje. Neće ih biti briga za vašu sigurnost – kaže Troy.
– Ukoliko dođe do smaka svijeta, želimo biti spremni – kaže Jay koji je vođa grupe od dvadesetak obitelji u ovom američkom gradu koje se aktivno pripremaju za smak svijeta. Oni su ujedno glavni akteri emisije o preživljavanju koja se prikazuje na kanalu National Geographic.
U domu Blevinsa ima dovoljno zaliha za osam mjeseci. Osim smrznutog povrća, tu su i velike količine konzervirane hrane.
– Imam troje djece koje ne želim uplašiti ali o kojima moram brinuti – dodaje Jay.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -