Nedjelja, 19 svibnja, 2024

TREBINJE: Francuz pješke dovukao svoju kućicu u Hercegovinu

Must Read
Dvadesetčetvorogodišnji Francuz Felix Vomurin u utorak je, pješačeći prema Hrvatskoj i vukući malu “kućicu”, kratko boravio u Trebinju. Ovaj nesvakidašnji putnik i pustolov je izazvao pažnju građana, koji su ga, u želji da dobiju što više informacija o njegovom putovanju, ponudili pićem u jednom ugostiteljskom objektu.
Vomurin kaže da je odlučio lagano i detaljno na ovaj način upoznati svoj kontinent, te da je sam uradio mali dom na prikolicu koji za sobom vuče i u kome se nalazi sve što mu je potrebno za život tijekom putovanja.
Kaže da je planirao otići do Dubrovnika, zatim u Crnu Goru, Albaniju i Grčku, te ističe da će dalje putovanje odrediti naknadno.
Na put je iz francuskog Nanta krenuo prošle godine u travnju, a do sada je sa svojom kućicom prepješačio Švicarsku, Njemačku, Austriju, Češku, Slovačku, Mađarsku, Hrvatsku i Srbiju, a u BiH je stigao početkom ovog mjeseca.
Posebno ga, kako dodaje, raduju razgovori sa ljudima.
“Put mi ne pada teško. Onako kako se osjećamo tako će nam i biti. Ovo je za mene prelijepo iskustvo u kome uživam”, kaže Vomurin.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Rezolucija o Srebrenici: Nova prilika za pravdu ili iskra novih sukoba?

U posljednje vrijeme, tema genocida u Srebrenici ponovno je u središtu međunarodne pažnje. Dok svijet raspravlja o izglasavanju nove...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -