Subota, 13 travnja, 2024

TREBINJE: Francuz pješke dovukao svoju kućicu u Hercegovinu

Must Read
Dvadesetčetvorogodišnji Francuz Felix Vomurin u utorak je, pješačeći prema Hrvatskoj i vukući malu “kućicu”, kratko boravio u Trebinju. Ovaj nesvakidašnji putnik i pustolov je izazvao pažnju građana, koji su ga, u želji da dobiju što više informacija o njegovom putovanju, ponudili pićem u jednom ugostiteljskom objektu.
Vomurin kaže da je odlučio lagano i detaljno na ovaj način upoznati svoj kontinent, te da je sam uradio mali dom na prikolicu koji za sobom vuče i u kome se nalazi sve što mu je potrebno za život tijekom putovanja.
Kaže da je planirao otići do Dubrovnika, zatim u Crnu Goru, Albaniju i Grčku, te ističe da će dalje putovanje odrediti naknadno.
Na put je iz francuskog Nanta krenuo prošle godine u travnju, a do sada je sa svojom kućicom prepješačio Švicarsku, Njemačku, Austriju, Češku, Slovačku, Mađarsku, Hrvatsku i Srbiju, a u BiH je stigao početkom ovog mjeseca.
Posebno ga, kako dodaje, raduju razgovori sa ljudima.
“Put mi ne pada teško. Onako kako se osjećamo tako će nam i biti. Ovo je za mene prelijepo iskustvo u kome uživam”, kaže Vomurin.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

GENERAL LJUBO ĆESIĆ ROJS Kako je pomogao 10.050 obitelji pripadnika HV i HVO kad su svi od nas digli ruke. Jedini pomogao obitelji generala...

General Ljubo Ćesić Rojs ima ogromne zasluge koje je stekao u ratu i u poraću. Svima nam je poznata...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -