Nedjelja, 28 travnja, 2024

“POKUŠALI SU UBITI ASSANGEA”: Nepoznati muškarac upao u veleposlanstvo Ekvadora u Londonu

Must Read

Društvene mreže su burno reagirale na vijest o tome da se nepoznati muškarac uspeo na veleposlanstvo Ekvadora u Londonu, mjestu gdje zadnje četiri godine živi šef WikiLeaksa Julian Assange.
WikiLeaks je vijest o neovlaštenom upadu uveleposlanstvo objavio jutros, navodeći kako se muškarac popeo na zgradu, ali kako je pobjegao nakon što ga je otkrilo osiguranje veleposlanstva.
Pokušaj upada u veleposlanstvo pokrenuo je niz spekulacija, među kojima prevladava mišljenje o tome kako se radio o “organiziranome pokušaju ubojstva” Assangea.
Kao mogući naručitelji navodnog pokušaja atentata navode se Hillary Clinton, ali i drugi utjecajni državnic, prenosi Indexi.
Komentatori navode kako je znakovito da je do upada došlo u trenutku nakon što je WikiLeaks objavio kako će otkriti niz dokumenata koji će iznenaditi američke birače usred američkih predsjedničkih izbora. /HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Iranski dronovi kamikaze najopasniji su na svijetu?

Islamska revolucionarna garda (IRGC) uvela je u nedjelju novu vrstu drona kamikaza. Prema novinskoj agenciji Tasnim povezanoj s IRGC-om,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -